Povezane vesti

Duško Ivanović ne odustaje od plej-ofa: ''Posle kiše dolazi sunce''

Duško Ivanović ne odustaje od plej-ofa: ''Posle kiše dolazi sunce''

Sportske.net 24.02.2023
''Slobodno napišite, ja sam kriv, tako iskreno i mislim. Imate li neko drugo pitanje?'', počeo je Duško Ivanović svoj komentar na neočekivani poraz Crvene zvezde od Albe u ''Pioniru'' rezultatom 87:72. ''Mi smo u prvom poluvremenu imali potrebnu… »
Košarkaši Zvezde od "plus 12" do teškog poraza od Albe

Košarkaši Zvezde od "plus 12" do teškog poraza od Albe

Dnevnik 24.02.2023
BEOGRAD: Košarkaši Crvene zvezde poraženi su večeras od Albe u Beogradu 87:72 (15:25, 24:19, 21:17, 27:11) u utakmici 25. kola Evrolige. Crveno-beli su četvrti put uzastopno poraženi od Albe na domaćem terenu i sada su na skoru 11-14, sve dalje od… »
Duško Ivanović posle poraza od Albe: Loša odbrana u drugom poluvremenu nas skupo koštala

Duško Ivanović posle poraza od Albe: Loša odbrana u drugom poluvremenu nas skupo koštala

Euronews 24.02.2023
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su na svom terenu od Albe sa 72:87 (25:15, 19:24, 17:21, 11:27) u 25. kolu Evrolige i tako značajno smanjili svoje šanse da se plasiraju u top 8. Imali su inicijativu crveno-beli tokom većeg dela prvog poluvremena… »
Nemojte više to da me pitate, napišite da sam ja kriv! Duško Ivanović o Zvezdinom porazu: Ozbiljna ekipa ne može ovako!

Nemojte više to da me pitate, napišite da sam ja kriv! Duško Ivanović o Zvezdinom porazu: Ozbiljna ekipa ne može ovako!

Mondo 24.02.2023
Trener Crvene zvezde na konferenciji za novinare posle Albe preuzeo krivicu za ovaj i za svaki poraz. Trener Crvene zvezde na konferenciji za novinare posle Albe preuzeo krivicu za ovaj i za svaki poraz. Crvena zvezda Meridianbet ponovo je glatko izgubila… »

Vesti dana »