Повезане вести
Душко Ивановић не одустаје од плеј-офа: ''После кише долази сунце''
Спортске.нет 24.02.2023
''Слободно напишите, ја сам крив, тако искрено и мислим. Имате ли неко друго питање?'', почео је Душко Ивановић свој коментар на неочекивани пораз Црвене звезде од Албе у ''Пиониру'' резултатом 87:72. ''Ми смо у првом… »
Кошаркаши Звезде од "плус 12" до тешког пораза од Албе
Дневник 24.02.2023
БЕОГРАД: Кошаркаши Црвене звезде поражени су вечерас од Албе у Београду 87:72 (15:25, 24:19, 21:17, 27:11) у утакмици 25. кола Евролиге. Црвено-бели су четврти пут узастопно поражени од Албе на домаћем терену и сада су на скору… »
Немојте више то да ме питате, напишите да сам ја крив! Душко Ивановић о Звездином поразу: Озбиљна екипа не може овако!
Мондо 24.02.2023
Тренер Црвене звезде на конференцији за новинаре после Албе преузео кривицу за овај и за сваки пораз. Тренер Црвене звезде на конференцији за новинаре после Албе преузео кривицу за овај и за сваки пораз. Црвена звезда Меридианбет… »
Душко Ивановић после пораза од Албе: Лоша одбрана у другом полувремену нас скупо коштала
Еуроневс 24.02.2023
Кошаркаши Црвене звезде поражени су на свом терену од Албе са 72:87 (25:15, 19:24, 17:21, 11:27) у 25. колу Евролиге и тако значајно смањили своје шансе да се пласирају у топ 8. Имали су иницијативу црвено-бели током већег дела… »
Вести дана »
Табаковић: "Делез фингирао поступак ликвидације, изнео из Србије 130 милиона евра"
Блиц пре 1 сатјош 71 повезана
Хрка подржала Јаћимовићев предлог о блокади Београда: "Коначно да се ујединимо"
Радио 021 пре 32 минутајош 22 повезане
Немилосрдни руски напад на запад Украјине: Најмање 25 мртвих, десетине рањених
BBC News пре 3 сатајош 28 повезаних
АМСС: Сви прилази планинама у Србији су проходни, неопходна зимска опрема
РТВ пре 42 минутајош 66 повезаних