Повезане вести
Ана разочарана какво мишљење задругари имају о њој Ана у хаосу када је сумирала утиске након синоћне емисије (видео)
Ало 25.02.2023
Ана у шоку шта задругари мисле о њој. Зорица Марковић и Ана Ћурчић наставиле су да разговарају у тоалету хотела "Задруге" о синоћмим дешавањима са "Игре истине". Принтсцреен -Кад се Палчица окренула и рекла да ме сви оговарају… »
"Ана лаже, нећу насести на њену причу" Скандалозна изјава Анђеле Ђуричић оставила задругаре без текста, Ћурчићева ван себе…
Ало 25.02.2023
Истакла је да је уверена да њен дечко није вршио насиље над својом женом. Иван Маринковић током "Игре истине" поставио је питање Анђели Ђуричић. -Након онога што је Ана изнела синоћ о евентуалном њеном и Звездановом животу… »
Ово јој неће опростити Звездан Славнић побеснео након што је чуо њене речи, не крије да је у шоку
Ало 25.02.2023
Киван је на све који подржавају његову бившу супругу. Ана Ћурчић током игре истине поставила је питање Зорици Марковић. -Зорице да ли мислиш да ја играм ријалити- гласило је питање. -Не играш ријалити - рекла је Зорица. -А шта… »
"Скупило јој се исто као и мени" Звездан открио како се осећа након што га је Ана оптужила да је вршио насиље над њом
Ало 25.02.2023
О односу бивших супружника бруји јавност. Током игре истине, Лазар Чолић Зола поставио је питање Звездану Славнићу. -Имам питање за Звездана. Верујем да имаш много тога да кажеш, многи коментаришу оне речи од синоћ. Како се ти… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане