Povezane vesti
Ana razočarana kakvo mišljenje zadrugari imaju o njoj Ana u haosu kada je sumirala utiske nakon sinoćne emisije (video)
Alo 25.02.2023
Ana u šoku šta zadrugari misle o njoj. Zorica Marković i Ana Ćurčić nastavile su da razgovaraju u toaletu hotela "Zadruge" o sinoćmim dešavanjima sa "Igre istine". Printscreen -Kad se Palčica okrenula i rekla da me svi ogovaraju - rekla je Ana… »
Ovo joj neće oprostiti Zvezdan Slavnić pobesneo nakon što je čuo njene reči, ne krije da je u šoku
Alo 25.02.2023
Kivan je na sve koji podržavaju njegovu bivšu suprugu. Ana Ćurčić tokom igre istine postavila je pitanje Zorici Marković. -Zorice da li misliš da ja igram rijaliti- glasilo je pitanje. -Ne igraš rijaliti - rekla je Zorica. -A šta radi ako ne igra… »
"Ana laže, neću nasesti na njenu priču" Skandalozna izjava Anđele Đuričić ostavila zadrugare bez teksta, Ćurčićeva…
Alo 25.02.2023
Istakla je da je uverena da njen dečko nije vršio nasilje nad svojom ženom. Ivan Marinković tokom "Igre istine" postavio je pitanje Anđeli Đuričić. -Nakon onoga što je Ana iznela sinoć o eventualnom njenom i Zvezdanovom životu, zanima me kakav… »
"Skupilo joj se isto kao i meni" Zvezdan otkrio kako se oseća nakon što ga je Ana optužila da je vršio nasilje nad njom
Alo 25.02.2023
O odnosu bivših supružnika bruji javnost. Tokom igre istine, Lazar Čolić Zola postavio je pitanje Zvezdanu Slavniću. -Imam pitanje za Zvezdana. Verujem da imaš mnogo toga da kažeš, mnogi komentarišu one reči od sinoć. Kako se ti nosiš sa tim… »
Vesti dana »

Uživo studenti koji žele a uče osvetlili pionirski park: Bliceve usmerili u nebo da vidi cela Srbija! (foto)
Kurir pre 20 minutajoš 62 povezane

Veliki broj građana dočekuje studente koji stižu pred sutrašnji protest u Beogradu
Bloomberg Adria pre 8 minutajoš 54 povezane

Veliki broj građana dočekuje studente koji stižu pred sutrašnji protest u Beogradu
Beta pre 56 minutajoš 37 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 56 minutajoš 35 povezanih