Povezane vesti

"Deca pate napolju" Anina kuma iznela potresne detalje, evo kakva drama se odvija, očekuje se još veći haos

"Deca pate napolju" Anina kuma iznela potresne detalje, evo kakva drama se odvija, očekuje se još veći haos

Alo 25.02.2023
Anina kuma ne prestaje da iznosi šokantne detalje o Zvezdanu Slavnicu. Najpopularnija kuma u regionu Milena Kačavenda, najbolja prijateljica Ane Ćurčić, gostovala je u emisiji na Pink televiziji te je tom prilikom komentarisala odnos njene kume Ane i… »
Anina kuma ulazi u Zadrugu? Zvezdan će grebati na kapiju da izađe, sprema mu nikad brutalniju osvetu, sve jezive detalje će…

Anina kuma ulazi u Zadrugu? Zvezdan će grebati na kapiju da izađe, sprema mu nikad brutalniju osvetu, sve jezive detalje će…

Alo 25.02.2023
Milena je progovorila i o Zvezdanovom kockanju kao i o Aninoj deci. Kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda šokirala je javnost iznošenjem jezivih scena Zvezdanovog nasilja prema Ani kojima je prisustvovala. Milena je sada otkrila da li je spremna da uđe… »
"Ja sam jedina žena koje se Zvezdan plaši!" Ona ulazi u Zadrugu da raskrinka Slavnića i da mu napravi pakao!

"Ja sam jedina žena koje se Zvezdan plaši!" Ona ulazi u Zadrugu da raskrinka Slavnića i da mu napravi pakao!

Alo 25.02.2023
Milena je otkrila da je ona jedina žena koje se Slavnić plaši. Milena Kačavenda gostovala je u emisiji na televiziji Pink, te je tom prilikom iznela još detalja iz odnosa Ane Ćurčić, njene kume i Zvezdana Slavnića, pa otkrila da je ona jedina… »
Nova stravična saznanja o zvezdanu slavniću Otkrivena jeziva tajna Ane Ćurčić, tukao ju je do besvesti!

Nova stravična saznanja o zvezdanu slavniću Otkrivena jeziva tajna Ane Ćurčić, tukao ju je do besvesti!

Alo 25.02.2023
- Od kad je izašao iz zatvora u Švajcarskoj. Došao je potpuno psihički nestabilan, istakla je između ostalog Anina kuma za Zvezdana. Milena Kačavenda, najbolja prijateljica i kuma aktuene učesnice Zadruge 6, Ane Ćurčić, bila je jedna od gošći… »
Stravično mučenje! Milena ne prestaje da iznosi jezive detalje maltretiranja Zvezdana nad Anom, a tek da čujete ovaj pakao

Stravično mučenje! Milena ne prestaje da iznosi jezive detalje maltretiranja Zvezdana nad Anom, a tek da čujete ovaj pakao

Alo 25.02.2023
Milena Kačavenda po cenu prekida prijateljstva sa Anom progovorila o JEZIVIM scenama koje joj je Zvezdan priređivao. Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić gostovala je u emisiji "Magazin In" koju vodi Sanja Marinković. - Činjenica je da smo gledali tu… »
Zvezdan jezivo maltretirao i tukao Anu Uznemirujući detalji tetora koji je vršio nad njom, jedva ostala živa, horor!

Zvezdan jezivo maltretirao i tukao Anu Uznemirujući detalji tetora koji je vršio nad njom, jedva ostala živa, horor!

Alo 25.02.2023
Milena je sada u emisiji prvi put otkrila do detalja kako je Zvezdan tukao Anu i na koji način ju je maltretirao. U najnovijem izdanju emisije ''Magazin In'' voditeljka Sanja Marinković ugostiće Milenu Kačavendu, kumu učesnice Zadruge Ane Ćurčić… »

Vesti dana »