Повезане вести

"Деца пате напољу" Анина кума изнела потресне детаље, ево каква драма се одвија, очекује се још већи хаос

"Деца пате напољу" Анина кума изнела потресне детаље, ево каква драма се одвија, очекује се још већи хаос

Ало 25.02.2023
Анина кума не престаје да износи шокантне детаље о Звездану Славницу. Најпопуларнија кума у региону Милена Качавенда, најбоља пријатељица Ане Ћурчић, гостовала је у емисији на Пинк телевизији те је том приликом коментарисала… »
Анина кума улази у Задругу? Звездан ће гребати на капију да изађе, спрема му никад бруталнију освету, све језиве детаље ће…

Анина кума улази у Задругу? Звездан ће гребати на капију да изађе, спрема му никад бруталнију освету, све језиве детаље ће…

Ало 25.02.2023
Милена је проговорила и о Звездановом коцкању као и о Аниној деци. Кума Ане Ћурчић, Милена Качавенда шокирала је јавност изношењем језивих сцена Звездановог насиља према Ани којима је присуствовала. Милена је сада открила да… »
"Ја сам једина жена које се Звездан плаши!" Она улази у Задругу да раскринка Славнића и да му направи пакао!

"Ја сам једина жена које се Звездан плаши!" Она улази у Задругу да раскринка Славнића и да му направи пакао!

Ало 25.02.2023
Милена је открила да је она једина жена које се Славнић плаши. Милена Качавенда гостовала је у емисији на телевизији Пинк, те је том приликом изнела још детаља из односа Ане Ћурчић, њене куме и Звездана Славнића, па открила да… »
Нова стравична сазнања о звездану славнићу Откривена језива тајна Ане Ћурчић, тукао ју је до бесвести!

Нова стравична сазнања о звездану славнићу Откривена језива тајна Ане Ћурчић, тукао ју је до бесвести!

Ало 25.02.2023
- Од кад је изашао из затвора у Швајцарској. Дошао је потпуно психички нестабилан, истакла је између осталог Анина кума за Звездана. Милена Качавенда, најбоља пријатељица и кума актуене учеснице Задруге 6, Ане Ћурчић, била је… »
Стравично мучење! Милена не престаје да износи језиве детаље малтретирања Звездана над Аном, а тек да чујете овај пакао

Стравично мучење! Милена не престаје да износи језиве детаље малтретирања Звездана над Аном, а тек да чујете овај пакао

Ало 25.02.2023
Милена Качавенда по цену прекида пријатељства са Аном проговорила о ЈЕЗИВИМ сценама које јој је Звездан приређивао. Милена Качавенда, кума Ане Ћурчић гостовала је у емисији "Магазин Ин" коју води Сања Маринковић. - Чињеница је… »
Звездан језиво малтретирао и тукао Ану Узнемирујући детаљи тетора који је вршио над њом, једва остала жива, хорор!

Звездан језиво малтретирао и тукао Ану Узнемирујући детаљи тетора који је вршио над њом, једва остала жива, хорор!

Ало 25.02.2023
Милена је сада у емисији први пут открила до детаља како је Звездан тукао Ану и на који начин ју је малтретирао. У најновијем издању емисије ''Магазин Ин'' водитељка Сања Маринковић угостиће Милену Качавенду, куму учеснице… »

Вести дана »