Повезане вести

Догодило јој се чудо Ана изнела шок детаље, ево шта се десило након што је посетила манастир, задругари у шоку

Догодило јој се чудо Ана изнела шок детаље, ево шта се десило након што је посетила манастир, задругари у шоку

Ало 27.02.2023
Ово нико није знао. Ана Ћурчић седела је са задругарима у пушионици, те им је том приликом открила да је посетила манастир Тумане и да је непосредно након те посете, кренуло све што се десило између Анђеле Ђуричић и Звездана… »
"Попричала бих са аном" Анђела надмашила саму себе, понизила жену свог дечка, па открила на шта је све спремна

"Попричала бих са аном" Анђела надмашила саму себе, понизила жену свог дечка, па открила на шта је све спремна

Ало 27.02.2023
Не престаје да шокира. Анђела Ђуричић и Звездан Славнић су одлучили да искористе празну собу за изолацију, а она се том проликом обратила њиховим фан групама. -Бунгиши, ако ово гледате, постељина је мала, шаљите за брачни -… »
Ана поново ван себе због звездана Признала праве емоције према њему, а онда открила шта је разара

Ана поново ван себе због звездана Признала праве емоције према њему, а онда открила шта је разара

Ало 27.02.2023
" Ана дошла у хотел након Звезданове и Анђелине акције. Ана Ћурчић и Зорица Марковић стигле су у хотел "Задруга" кад су га Звездан Славнић и Анђела Ђуричић ослободили, а певачицу је занимало како се Ана осећа кад зна да су њих… »
"Мајка му је на улици, ја сам јој плаћала дом" Ана изнела још детаља пакла који је прошла са Звезданом, ево шта се дешавало…

"Мајка му је на улици, ја сам јој плаћала дом" Ана изнела још детаља пакла који је прошла са Звезданом, ево шта се дешавало…

Ало 27.02.2023
Отворила душу. Ана Ћурчић после разговара са водитељом Марком Ђедовићем у "Шиша бару", осамила се са Зорицом Марковић и открила како се осећа после своје исповести. -Причала сам кад је било прво насиље и која је… »

Вести дана »