Повезане вести

Бруталан окршај Ане и Звездана Тресе се Бела кућа, износе прљав веш без милости, пљуште ужасне оптужбе!

Бруталан окршај Ане и Звездана Тресе се Бела кућа, износе прљав веш без милости, пљуште ужасне оптужбе!

Ало 02.03.2023
Нови рат Ане и Звездана тресе Белу кућу, бивши супружници сасули једно другом све у лице! Током емисије "Питања гледалаца" водитељка Душица Јаковљевић дала је реч Миљани Кулић како би коментарисала однос Ана Ћурчић и Звездана… »
Тресе се бела кућа Цар и Маја у новом сукобу, изнели прљав веш, умешала се и Алекс: Само једна ствар може да ме заболи

Тресе се бела кућа Цар и Маја у новом сукобу, изнели прљав веш, умешала се и Алекс: Само једна ствар може да ме заболи

Ало 02.03.2023
Уверена да је бивши и даље воли. Александра Николић одговарала је на питања гледалаца, а том приликом дошло је до сукоба између Филипа Цара и Маје Маринковић. -Немој да дозволиш да те немоћна Маја доведе у ситуацију да… »
Алекс ће шутнути Цара? Маја открилла шта јој Филип ради иза леђа, Николићева побеснела

Алекс ће шутнути Цара? Маја открилла шта јој Филип ради иза леђа, Николићева побеснела

Ало 02.03.2023
Њихов однос и даље интригира задругаре. Током емисије ''Питања гледалаца'' дошло је до свађе Филипа Цара и Маје Маринковић. -Зашто замераш Александри што седи на гарнитури на којој је Звездан, кад сам седиш поред Маје која је… »

Вести дана »