Povezane vesti
"Moje dete JE udario flašom o glavu" Ana Ćurčić otkrila jezive detalje, evo zbog čega je Zvezdan izgubio kontrolu
Alo 02.03.2023
Ponovo šokirala. Ana Ćurčić je nakon izlaganja Anđele Đuričić prošaputala da je Zvezadn Slavnić njeno dete udario flašom u glvu kad je želelo da prijavi njegovo nasilje nad Anom. -Moje dete je dobilo flašu u glavu kad je reklo da će zvati policiju -… »
"Maco, je*eš se sa mojim mužem" Žestoki okršaj Ane i Anđele, sasule jedna drugoj sve u lice, zadrugari zanemeli
Alo 02.03.2023
Ori se "bela kuća" Nakon što je stupila u vezu sa oženjenim Zvezdanom Slavnićem, Anđela Đuričić ne prestaje da šokira javnost, a sada je ponovo to uradila kada je ušla u svađu sa ženom svog muža, Anom Ćurčić. -Zašto otvoreno ne kažeš Anđeli šta je… »
Vesti dana »

Udruženje dramskih umetnika Srbije: Hubač i Lalić se povukli iz procesa izbora Saveta REM-a
Insajder pre 2 satajoš 14 povezanih

Tajrik Džouns je MVP finala ABA lige: Posebna hemija sa Obradovićem donela mu veliko priznanje
Mondo pre 12 minutajoš 52 povezane

Otkaz Mariji Šehić na TV Euronews, Srbija je primer progona novinarke koja se suprotstavila profesionalnom beščašću
Cenzolovka pre 6 satijoš 20 povezanih

Avion sa 242 ljudi srušio se na zgradu u Indiji – više od 240 poginulih, jedan putnik preživeo pad
RTS pre 11 minutajoš 191 povezana

Ukinut pritvor još jednoj osumnjičenoj u slučaju pada nadstrešnice u Novom Sadu: Arhitekti zabrana napuštanja stana
Nova pre 1 satjoš 14 povezanih