Povezane vesti
"Moje dete JE udario flašom o glavu" Ana Ćurčić otkrila jezive detalje, evo zbog čega je Zvezdan izgubio kontrolu
Alo 02.03.2023
Ponovo šokirala. Ana Ćurčić je nakon izlaganja Anđele Đuričić prošaputala da je Zvezadn Slavnić njeno dete udario flašom u glvu kad je želelo da prijavi njegovo nasilje nad Anom. -Moje dete je dobilo flašu u glavu kad je reklo da će zvati policiju -… »
"Maco, je*eš se sa mojim mužem" Žestoki okršaj Ane i Anđele, sasule jedna drugoj sve u lice, zadrugari zanemeli
Alo 02.03.2023
Ori se "bela kuća" Nakon što je stupila u vezu sa oženjenim Zvezdanom Slavnićem, Anđela Đuričić ne prestaje da šokira javnost, a sada je ponovo to uradila kada je ušla u svađu sa ženom svog muža, Anom Ćurčić. -Zašto otvoreno ne kažeš Anđeli šta je… »
Vesti dana »
Sijatro izdao hitno upozorenje: Hoće da okončaju mađarski suverenitet i pošalju nas u rat
Telegraf pre 28 minutajoš 32 povezane
Premijer RS posle sastanka s premijerom Srbije: Osećamo se jače uz većeg i jačeg brata
Danas pre 1 satjoš 44 povezane
Prebilič u poseti Novom Sadu: Neverovatno kakve se stvari dešavaju u 21. veku, diskurs vlasti kao tinejdžera
Radio 021 pre 4 satijoš 31 povezana
Novakov strah od gubitka kontrole: Posle istorijske pobede samo jedna stvar brine
Nova pre 23 minutajoš 95 povezanih
Italija povukla ambasadora zbog puštanja iz pritvora vlasnika kluba u Kran-Montani
Radio 021 pre 3 satajoš 36 povezanih