Povezane vesti

Krivo mi je Što radim ovo Miksi morala da se poveri Zoli zašto je pocepala Bebičinu sliku, pa mu rekla da ga više neće zvati…

Krivo mi je Što radim ovo Miksi morala da se poveri Zoli zašto je pocepala Bebičinu sliku, pa mu rekla da ga više neće zvati…

Alo 03.03.2023
Nije mogla da izdrži. Miljana Kulić pričala je Zoli koliko se kaje jer povređuje Bebicu i da joj mnogo nedostaje. - Mnogo se loše osećam i mnogo mi nedostaje i krivo mi je što radim ovo. Neću te više zvati i to je to, i sve ostalo - rekla je Miljana… »
Ona ga guši Žana i Marija složno došle do zaključka zbog svađe Anđele i Zvezdana oko balona: "To je ta razlika u godinama"…

Ona ga guši Žana i Marija složno došle do zaključka zbog svađe Anđele i Zvezdana oko balona: "To je ta razlika u godinama"…

Alo 03.03.2023
Bez dlake na jeziku. U toku je emisija "Gledanje snimaka". Na klipu je prikazana rasprava Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića u pabu "Prijatelji" oko balona i poklona. - Svaka devojka voli balone, bar da budu tu dva, tri dana. Samo sam ga pitala nakon… »

Vesti dana »