Povezane vesti

Zvezdan sve priznao! Isplivao snimak u kom Slavnić potvrđuje sve što je Ana rekla "Tri puta je gore, nego što Ana priča"…

Zvezdan sve priznao! Isplivao snimak u kom Slavnić potvrđuje sve što je Ana rekla "Tri puta je gore, nego što Ana priča"…

Alo 04.03.2023
"Sve što je rekla je istina" Sinoć, tokom emisije "Pitanja novinara", Ana Ćurčić je iznela jezive optužbe na račun Zvezdana Slavnića, nakon čega je i on optužio Anu da je tukla svoju decu, majku, ali i da ju je maltretirao bivši dečko, kao i… »
Rekao je da me je Aca tukao? Ana van sebe nakon onoga što je Zvezdan izneo, poslala Buliću poruku da se oglasi

Rekao je da me je Aca tukao? Ana van sebe nakon onoga što je Zvezdan izneo, poslala Buliću poruku da se oglasi

Alo 04.03.2023
Haos tek počinje. Ana Ćurčić je nakon haosa sa Zvezdanom Slavnićem sela u spavaću sobu sa Žanom Omniom i Filipom Carem, te je sumirala reči koje je Slavnić izgovorio. - Rekao je da te je prvi dečko tukao, a da si varala muža - rekao je Ivan… »
Ti si tukla svoju mamu Novi sukob između Ane i Zvezdana, iznose neverovatne optužbe, obezbeđenje ih opkolilo

Ti si tukla svoju mamu Novi sukob između Ane i Zvezdana, iznose neverovatne optužbe, obezbeđenje ih opkolilo

Alo 04.03.2023
Brutalno veče. Ana Ćurčić odlučila je da se suoči sa Zvezdanom Slavnićem nakon brutalnog sukoba. - Decu li mi još jednom budeš pomenuo...Nemaš nikoga jadniče jadni. Budeš li pomenuo Acu Bulića, ja ću te je**ti u usta. Voleo me i čuvao kao… »

Vesti dana »