Повезане вести

Звездан све признао! Испливао снимак у ком Славнић потврђује све што је Ана рекла "Три пута је горе, него што Ана прича"…

Звездан све признао! Испливао снимак у ком Славнић потврђује све што је Ана рекла "Три пута је горе, него што Ана прича"…

Ало 04.03.2023
"Све што је рекла је истина" Синоћ, током емисије "Питања новинара", Ана Ћурчић је изнела језиве оптужбе на рачун Звездана Славнића, након чега је и он оптужио Ану да је тукла своју децу, мајку, али и да ју је малтретирао бивши… »
Ти си тукла своју маму Нови сукоб између Ане и Звездана, износе невероватне оптужбе, обезбеђење их опколило

Ти си тукла своју маму Нови сукоб између Ане и Звездана, износе невероватне оптужбе, обезбеђење их опколило

Ало 04.03.2023
Брутално вече. Ана Ћурчић одлучила је да се суочи са Звезданом Славнићем након бруталног сукоба. - Децу ли ми још једном будеш поменуо...Немаш никога јадниче јадни. Будеш ли поменуо Ацу Булића, ја ћу те је**ти у уста. Волео ме и… »
Рекао је да ме је Аца тукао? Ана ван себе након онога што је Звездан изнео, послала Булићу поруку да се огласи

Рекао је да ме је Аца тукао? Ана ван себе након онога што је Звездан изнео, послала Булићу поруку да се огласи

Ало 04.03.2023
Хаос тек почиње. Ана Ћурчић је након хаоса са Звезданом Славнићем села у спаваћу собу са Жаном Омниом и Филипом Царем, те је сумирала речи које је Славнић изговорио. - Рекао је да те је први дечко тукао, а да си варала мужа -… »

Вести дана »