Povezane vesti
Stavio je na stub srama Ivan Marinković sasuo Ani Ćurčić sve u lice, a evo za šta je optužio
Alo 04.03.2023
Nemaju iste stavove na razne teme. Ivan Marinković i Ana Ćurčić ušli su u raspravu zbog Zorice Marković. -Ti umeš da sediš i da uživaš kad Zorica nekog vređa - rekao je Ivan. -Ne, ja ne uživam. Itekako imam svoj stav. Sedela sam i ćutala na ono što je… »
"Varala si muža i otišla od njega" Ivan Marinković otkrio mračne tajne prošlosti Zorice Marković, skandal u Zadruzi!
Alo 04.03.2023
Došlo je do žestokog sukoba. Tokom biranja najuobraženijeg zadrugara došlo je do žestokog sukoba između Zorice Marković i Ivana Marinkovića. - Malo mi se diže raspoloženje, danas sam na 37%, dobro se osećam. Što se tiče ove teme, ima ljudi koji imaju… »
Vesti dana »
"Povezana je sa kavačkim klanom!" Službenicu Vlade Crne Gore, čiji su eksplicitni snimci izašli u javnost, savetnik predsednika Milatovića žestoko optužio kad je podneo ostavku: Skandal trese crnogorski državni vrh
Blic pre 56 minutajoš 1 povezana
U Srbiji pretežno oblačno, ponegde sa kišom, temperature od pet do 13 stepeni
RTV pre 6 satijoš 4 povezane
UKRAJINSKA KRIZA: Kremlj i Zelenski najavili nastavak pregovora; Bela kuća: Tramp ne odustaje od mirovnog procesa
RTV pre 26 minutajoš 1 povezana
Generalni sekretar NATO najavio dve oblasti rada sa SAD oko Grenlanda, odbacio zahteve da se formira evropska vojska
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Ovo je kurs evra za 27. januar 2026: Menjačnice po ovim vrednostima prodaju valute
Mondo pre 40 minutajoš 1 povezana