Повезане вести

"Највећи страх ми је да ће ми наудити" Ана у страху због Звездана након изласка, а онда шокирала новим признањима о…

"Највећи страх ми је да ће ми наудити" Ана у страху због Звездана након изласка, а онда шокирала новим признањима о…

Ало 06.03.2023
Ана се плаши живота након Задруге. Ана Ћурчић је синоћ у интервјуу у емисији "Избацивања" открила који је њен највећи страх када је у питању Звездан Славнић. Будући да је изнела шокантне тврдњена његов рачун, Ана је у… »
Звездан крвнички тукао ану пред њеном мајком? Детаљи стравичне ноћи леде крв у венама, а разлог је бизаран, језиво…

Звездан крвнички тукао ану пред њеном мајком? Детаљи стравичне ноћи леде крв у венама, а разлог је бизаран, језиво…

Ало 06.03.2023
Звездан пуца по свим шавовима због Анђелиног понашања према другарицама. Актуелна ријалити учесница, Ана Ћурчић прва је стигла у Шиша бар, где је отворила душу водитељу Марку Ђедовићу. Ана је проговорила о тренутној ситуацији… »
Звездан брутално урнисао Анђелу Урла на њу и вређа је, а онда она раскринкала његов однос са Мајом, он се једва контролисао!…

Звездан брутално урнисао Анђелу Урла на њу и вређа је, а онда она раскринкала његов однос са Мајом, он се једва контролисао!…

Ало 06.03.2023
Звездан пуца по свим шавовима због Анђелиног понашања према другарицама. Како је Ана Спасојевић "отресла" Анђелу Ђуричић, она је наставила сукоб са Звезданом Славнићем. - Безобразна си, ужас си, срамота ме да причам са тобом -… »
Ана заурлала на Анђелу из свег гласа Ђуричићева занемела од шока, пожалила се Звездану, а онда је он докрајчио!

Ана заурлала на Анђелу из свег гласа Ђуричићева занемела од шока, пожалила се Звездану, а онда је он докрајчио!

Ало 06.03.2023
Ана заурлала на Анђелу као што она вришти на њу, Ђуричићева се одмах пожалила Звездану. Након што је завршила сукоб са Звезданом Славнићем, Анђела Ђуричић дошла је до Ане Спасојевић, која јој је претходно поручила да треба да је… »

Вести дана »