Povezane vesti
Srbija, medicina i zdravlje: Ima li dovoljno lekova u Srbiji i kako cene i navike potrošača utiču na dostupnost
BBC News 07.03.2023
Tokom prethodnih meseci, u Srbiji je bila osetna nestašica određenih lekova, prevashodno antibiotika, lekova protiv dijabetesa, visokog pritiska i epilepsije, ali iz Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje (RFZO) kažu da je situacija na tržištu… »
Srbija, medicina i zdravlje: Ima li dovoljno lekova u Srbiji i kako cene i navike potrošača utiču na dostupnost
Južne vesti 07.03.2023
MARK MARLOW/EPA-EFE/REX/Shutterstock Jelena Živković, 88-godišnja penzionerka iz Pančeva, pokušala je pre nekoliko nedelja da nabavi redovnu turu lekova. U domu za stare u kojem živi nije ih bilo. „Bila sam uznemirena, ali ne samo ja, nego i drugi… »
Vesti dana »
Ljiljana Borović: Svi privedeni nakon protesta na Slaviji pušteni na slobodu
Danas pre 13 satijoš 18 povezanih
"Hteo sam da odem negde gde me cene": Tajrik Džouns osvojio Evroligu, pa poslao poruku Partizanu
Mondo pre 24 satajoš 29 povezanih
Đoković izgubio prvi set, pa pobedio Perikara za drugo kolo Rolan Garosa
Politika pre 24 satajoš 95 povezanih
Arhiv javnih skupova: Na Slaviji bilo između 180.000 i 190.000 ljudi, drugi najveći protest od pada Miloševića
Nedeljnik pre 7 satijoš 25 povezanih
Aksios: Iran načelno pristao da se reši obogaćenog uranijuma; Tramp: Pregovori konstruktivni, ne žurimo
RTS pre 1 satjoš 46 povezanih