Povezane vesti
Nekadašnji fudbaler Partizana završio karijeru: „Poslednjih godina sam igrao čisto da produžim karijeru. Nisam imao ambiciju!“…
Hot sport 07.03.2023
To bi bilo to! Nekadašnji fudbaler Partizana, Petar Škuletić (32), odlučio je da završi svoju fudbalsku karijeru. – Rešio sam da stavim tačku na karijeru. Mogao sam po godinama još da igram, ali gledajući kako sam delovao poslednjih godina moje karijere… »
Ljubimac ''grobara'' okačio kopačke o klin: Petar Škuletić rekao kraj
Večernje novosti 07.03.2023
Petar Škuletić završio je profesionalnu fudbalsku karijeru, najbolju sezonu imao je u Partizanu, kada je na 28 utakmica postigao 21 gol. Promo – Rešio sam da stavim tačku na karijeru. Mogao sam po godinama još da igram, ali gledajući kako sam delovao… »
Vesti dana »

Jedno "da" spasilo šest života: Kad mislite da nema nade, sudbina vas demantuje: Desanka i Gavrilo konačno imaju novu šansu (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

(Foto) crna kosa i plave oči: Ovo je novi dečko Uroša Stanića koji je pun love: Ljubi ga pred svima
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

U Čileu pronađena tela četvorice rudara koji su bili zarobljeni u urušenom rudniku
Danas pre 5 satijoš 3 povezane

„Zločini se ne smeju zaboraviti“: PSG i ZLF u mestu u kome su ubijeni civili iz izbegličke kolone tokom „Oluje“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana