Povezane vesti
Nekadašnji fudbaler Partizana završio karijeru: „Poslednjih godina sam igrao čisto da produžim karijeru. Nisam imao ambiciju!“…
Hot sport 07.03.2023
To bi bilo to! Nekadašnji fudbaler Partizana, Petar Škuletić (32), odlučio je da završi svoju fudbalsku karijeru. – Rešio sam da stavim tačku na karijeru. Mogao sam po godinama još da igram, ali gledajući kako sam delovao poslednjih godina moje karijere… »
Ljubimac ''grobara'' okačio kopačke o klin: Petar Škuletić rekao kraj
Večernje novosti 07.03.2023
Petar Škuletić završio je profesionalnu fudbalsku karijeru, najbolju sezonu imao je u Partizanu, kada je na 28 utakmica postigao 21 gol. Promo – Rešio sam da stavim tačku na karijeru. Mogao sam po godinama još da igram, ali gledajući kako sam delovao… »
Vesti dana »
Priveden dosadašnji šef beogradske policije zbog nestanka muškarca
BBC News pre 2 satajoš 127 povezanih
Šta Veselin Milić radi u restoranu sa Kekinim čovekom i zašto MUP danima ćuti o pucnjavi i nestanku na Senjaku? Ovo su odgovori koji policija duguje javnosti
Nova pre 18 minutajoš 32 povezane
Cene goriva u Srbiji ostaju nepromenjene do 22. maja, uredba o cenama produžena do avgusta
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih
Tramp u klinču sa novinarom Njujork tajmsa! Reporter ga pitao za Iran, američki lider pobesneo: "To što radite je izdaja" (video)
Kurir pre 48 minutajoš 65 povezanih
Zelenski naložio vojsci da pripremi odgovor na veliki ruski napad
N1 Info pre 33 minutajoš 32 povezane