Povezane vesti
Milan Knežević ponizio mila đukanovića: Čitava Vlada pevala "šibice moja hoću da te kresnem" dok smo mi goreli
Večernje novosti 08.03.2023
PREDSEDNIK Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević na pobedničkoj konvenciji kandidata DF-a za predsedničke izbore Andrije Mandića podsetio je javnost Crne Gore ko je lider DPS-a Milo Đukanović. Foto… »
Više gledao Putina nego lidiju: Milan Knežević otkrio šta Đukanović želi danas da sakrije - Milo je bio ultra Rus
Večernje novosti 07.03.2023
PREDSEDNIK Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević na pobedničkoj konvenciji kandidata DF-a za predsedničke izbore Andrije Mandića podsetio je javnost Crne Gore ko je lider DPS-a Milo Đukanović… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Blokade fakulteta šire se Srbijom: Studentima iz Novog Sada i Beograda pridružuju se i kolege iz Niša – „jug više neće ćutati“
Nova pre 1 satjoš 23 povezane
Novi Sad: Puštena trojica od četvorice mladića uhapšenih pred Skupštinom grada
Novi magazin pre 1 satjoš 78 povezanih
Zbog praziluka dospeo u žižu javnosti, tvrdi da mu je žena demonizovana zbog dior torbice Ko je predsednik Južne Koreje, u koju danas gleda ceo svet
Kurir pre 4 minutajoš 44 povezane
"Biće oni motivisani, ali imamo i mi ambicije": Nikola Drinčić pred meč protiv "svog" Partizana, i to kao kormilar preporođenog Radničkog
Večernje novosti pre 1 satjoš 35 povezanih