Povezane vesti
Miljana jeca i guši se u suzama Ne može da dođe sebi, za sve je kriv on, potpuno je slomio! (foto)
Alo 08.03.2023
Reči koje je Zola uputio Miljani, zaista su bile dirljive. Lazar Čolić Zola vredno je radio na čestitki koju je namenio Miljane Kulić za Osmi mart. On je u njoj otvorio dušu o svojim osećanjima, što je zadrugarku emotivno razorilo. Svi su čekali… »
"Mom anđelu i ponosu..." Zola Miljani napisao čestitku pa otkrio svoja najdublja osećanja
Alo 08.03.2023
Nikada do sada joj nije priredio ovakvo iznenađenje. Kako se danas u celom svetu obeležava Dan Žena, muški deo zadrugara se potrudio da svojim lepšim polovinama, ali i ostalim devojkama u kući, ulepša dan. Lazar Čolić Zola se osamio u hotelu… »
Vesti dana »
Srbin je najbolji na svetu! Brutalni Nikola Jokić sam razbio najtrofejniji NBA klub u poslednjoj deceniji
Večernje novosti pre 1 satjoš 20 povezanih
Od večeras nova tura snega u Srbiji! Nastaviće da pada i sutradan, a zabeleće se prvo ovi delovi zemlje! Od ovog dana moguć i u nižim predelima
Kurir pre 58 minutajoš 10 povezanih
Pitao sam se ko je taj monstrum, a to je moj saigrač: Hrvatski vaterpolista se oglasio o zločinu kod Varaždina
Telegraf pre 21 minutajoš 10 povezanih