Povezane vesti

"Jedino je Dejan od tebe napravio damu" Aleksandra se suočila sa pravim Miljaninim mišljenjem o njoj, ori se bela kuća od…

"Jedino je Dejan od tebe napravio damu" Aleksandra se suočila sa pravim Miljaninim mišljenjem o njoj, ori se bela kuća od…

Alo 10.03.2023
Lažna prijateljstva. U toku je emisija "Gledanje snimaka". Voditeljka Ivana Šopić najavila je sledeći klip, a zadrugari su imali priliku da vide razgovor Miljane Kulić i Filipa Cara u kojem ona najstrašnije pljuje Aleksandru Nikolić. PrintScreen… »
Opšti haos bivših Zvezdan piznao sve prevare, pa ponizio Anu, ona obelodanila nove traumatične detalje: "To veče me je…

Opšti haos bivših Zvezdan piznao sve prevare, pa ponizio Anu, ona obelodanila nove traumatične detalje: "To veče me je…

Alo 10.03.2023
Rasulo na sve strane. U toku je emisija "Gledanje snimaka". Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Ani Ćurčić kako bi komentarisala odnos Anđele Đurčić i Zvezdana Slavnića, nakon klipa koji je imala priliku da pogleda. - Anđela sve probleme koje… »
Ori se bela kuća Zadrugari napali Anđelu jer prećutkuje Zvezdanu, pa Maju, ona im žestoko odbrusila, pa zaratila sa…

Ori se bela kuća Zadrugari napali Anđelu jer prećutkuje Zvezdanu, pa Maju, ona im žestoko odbrusila, pa zaratila sa…

Alo 10.03.2023
Totalno rasulo. U toku je emisija "Gledanje snimaka". Voditeljka Ivana Šopić vratila se u Belu kuću posle pauze za reklame, a zadrugari su imali priliku da pogledaju razgovor Maje Marinković i Zvezdana Slavnića, u kojem joj je on priznao da bi imao… »
Bila sam odana i verna žena Ana otkrila kako napreduje njeno izlečenje od Zvezdana, Anđeli momentalno zasmetalo ovo

Bila sam odana i verna žena Ana otkrila kako napreduje njeno izlečenje od Zvezdana, Anđeli momentalno zasmetalo ovo

Alo 10.03.2023
Zatišje pred buru? Upravo je počela emisija "Gledanje snimaka". Voditeljka Ivana Šopić stigla je u Belu kuću, a zadrugarima je prikazan prvi prilog za večeras. Oni su imali priliku da vide kako Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić posmatraju Anu… »
Miljana krenula da kune zolu Kulićeva odlučila da prekine svaki kontakt sa Lazarom, njemu nije jasno šta se dešava, ostao u…

Miljana krenula da kune zolu Kulićeva odlučila da prekine svaki kontakt sa Lazarom, njemu nije jasno šta se dešava, ostao u…

Alo 10.03.2023
Ovo nije očekivao. Miljana Kulić poručila je Lazaru Čoliću Zoli da joj se više ne obraća, a da bi bila sigurna da će to ispoštovati počela je da ga kune. - Dabogda ti majka dobila rak ako mi priđeš još jednom. To je kletva da mi više ne bi… »

Vesti dana »