Povezane vesti
Otkrila šta je imala sa carem Anđela Đuričić priznala da joj Zorica preti ovom informacijom, sada je sve jasno
Alo 10.03.2023
Otkrila kakav je sada njen odnos sa Zvezdanom. Anđela Đuričić otkrila je kakav je trenutno njjen odnos sa Zvezdanom Slavnićem. -Mi smo okej, nikad bolje - rekla je Anđela. -Reci mi ti ne kriviš Maju za odnos sa Zvezdanom, a Anu napadaš, što nije… »
Priznala da ga se plaši Ana otkrila Zorici da i dalje strepi od Slavnićevog ponašanja
Alo 10.03.2023
Nije joj svejedno. Ana Ćurčić je razgovarala sa Zoricom Marković u pušionici. Naime, ona je pevačici otkrila kako je tekao njen razgovor sa Zvezdanom Slavnićem: - On je meni rekao kao da li hoću da skoči u jezero, kao da vidim koliko ga boli, ja… »
Vesti dana »
Ova majka je heroina Novog Sada! Stala ispred huligana da zaštiti sina u masovnoj tuči: Nakon onog što im je rekla razbežali se sa sve palicama (video)
Kurir pre 2 satajoš 35 povezanih
Studenti objavili kad je protest: BIA ne mora da dolazi nama na prag, mi dolazimo na njihov
Radio 021 pre 4 satijoš 33 povezane
Šolc u vezi sa Trampom: Sve zemlje moraju poštovati princip nepovredivosti granica
Beta pre 2 satajoš 28 povezanih
Drama na meču Totenhema i Liverpula: Igrač na nosilima iznet sa stadiona, ovo je zabrinjavajuće (foto)
Mondo pre 1 satjoš 27 povezanih
BLOG UŽIVO Studenti najavili novi protest, skup podrške održan i u Kraljevu: Pravni fakultet u Novom Sadu traži donacije
Nova pre 4 satijoš 22 povezane