Повезане вести

Рамбо признао да је додиривао новинарку, пријављен за сексуално узнемиравање

Рамбо признао да је додиривао новинарку, пријављен за сексуално узнемиравање

Слободна Европа 14.03.2023
Музичар Антоније Пушић, познат као Рамбо Амадеус, признао је да је продуценткињу емисије "Дневница" Лејла Кашић непримјерено додирнуо због чега га је она оптужила за сексуално узнемиравање и пријавила полицији. Читав догађај… »
Осуде Рамба Амадеуса због оптужби за сексуално узнемиравање: Извинио се свима, осим новинарки

Осуде Рамба Амадеуса због оптужби за сексуално узнемиравање: Извинио се свима, осим новинарки

Глас Америке 14.03.2023
Подгорица — Антоније Пушић, музичар који деценијама ради под псеудонимом Рамбо Амадеус, огласио се поводом оптужби за сексуално узнемиравање продуценткиње Радиотелевизије Црне Горе Лејле Кашић. У објави на друштвеној мрежи… »
Након оптужби, уследило извињење Рамба Амадеуса, али – не и Лејли Кашић

Након оптужби, уследило извињење Рамба Амадеуса, али – не и Лејли Кашић

Н1 Инфо 14.03.2023
Продуценткиња емисије „Дневница“ на Радио-телевизији Црне Горе - Лејла Кашић, оптужила је музичара Антонија Пушића, познатог под псеудонимом Рамбо Амадеус, за сексуално узнемиравање током снимања емисије у којој је био гост… »
Шта све није у реду с Рамбовим одговором на оптужбу за сексуално узнемиравање

Шта све није у реду с Рамбовим одговором на оптужбу за сексуално узнемиравање

Нова 14.03.2023
"Какав год да је контекст, морате поштовати туђе границе." Лејла Кашић, продуценткиња емисије „Дневница“ на Радио-телевизији Црне Горе, оптужила је црногорског музичара Рамба Амадеуса за сексуално узнемиравање. Тим поводом се… »
Огласио се и Рамбо: То нема никакве везе са сексом

Огласио се и Рамбо: То нема никакве везе са сексом

Време 14.03.2023
Друштво Лејла Кашић, продуценткиња емисије „Дневница“ на Радио-телевизији Црне Горе, оптужила је музичара Рамба Амадеуса за сексуално злостављање, потом се огласио и УНИЦЕФ чији је он амбасадор добре воље, а данас и Рамбо… »
Рамбо Амадеус одговорио на оптужбе водитељке: Прво оглашавање после скандала

Рамбо Амадеус одговорио на оптужбе водитељке: Прво оглашавање после скандала

Мондо 14.03.2023
Огласио се Рамбо Амадеус о наводном сек*уалном узнемиравању продуценткиње и водитељке Лејле Кашић. Огласио се Рамбо Амадеус о наводном сек*уалном узнемиравању продуценткиње и водитељке Лејле Кашић. Пре пар дана као бомба је… »
"Говоре јој да је глупача и траже доказе": Водитељка РТС-а о продуценткињи која је оптужила Рамба Амадеуса за сексулно…

"Говоре јој да је глупача и траже доказе": Водитељка РТС-а о продуценткињи која је оптужила Рамба Амадеуса за сексулно…

Блиц 14.03.2023
Продуценткиња емисије "Дневница" на Радио-телевизији Црне Горе, Лејла Кашић изнела је јавно оптужбе на рачун музичара Антонија Пушића, познатијег као Рамбо Амадеус, за сексуално узнемиравање, а сада се овим поводом огласила… »
„Пљеснуо сам је, пипнуо или штипнуо, трајало је секунд“: Рамбо Амадеус признао да је сексуално узнемиравао продуценткињу…

„Пљеснуо сам је, пипнуо или штипнуо, трајало је секунд“: Рамбо Амадеус признао да је сексуално узнемиравао продуценткињу…

Нова 14.03.2023
Лејла Кашић, продуценткиња емисије "Дневница" на Радио-телевизији Црне Горе, путем Инстаграма је оптужила црногорског музичара Рамба Амадеуса за сексуално злостављање. Рамбо Амадеус се овим поводом огласио саопштењем на свом… »
"Признајем, додирнуо сам нешто што се не додирује без дозволе"! Огласио се Рамбо након оптужби за сексуално узнемиравање

"Признајем, додирнуо сам нешто што се не додирује без дозволе"! Огласио се Рамбо након оптужби за сексуално узнемиравање

Курир 14.03.2023
Музичара Антонија Пушића, познатијег као Рамбо Амадеус, оптужила је песникиња и продуценткиња телевизијске емисије "Дневница" на на Радио-телевизији Црне Горе Лејла Кашић за сексуално узнемиравање. Он се сада тим поводом први… »
Где је граница сексуалног узнемиравања? Мацановић: Када жена каже "не", то је знак! Све остало је веома широк појам (видео)…

Где је граница сексуалног узнемиравања? Мацановић: Када жена каже "не", то је знак! Све остало је веома широк појам (видео)…

Курир 14.03.2023
Антоније Пушић, познатији под уметничким именом Рамбо Амадеус, нашао се на мети оптужби за сексуално узнемиравање. Њега је полицији пријавила песникиња и продуценткиња телевизијске емисије "Дневница" на Радио-телевизији Црне… »
Рамбо Амадеус ме је додиривао и све је признао! Лејла Кашић отворено о сек*уалном узнемиравању

Рамбо Амадеус ме је додиривао и све је признао! Лејла Кашић отворено о сек*уалном узнемиравању

Мондо 14.03.2023
Продуценткиња која је оптужила Рамба Амадеуса за сек*уално узнемиравање је открила детаље. Продуценткиња која је оптужила Рамба Амадеуса за сек*уално узнемиравање је открила детаље. Лејла Кашић, продуценткиња емисије је… »
"Додиривао ме је по интимном делу тела": Продуценткиња Лејла Кашић изнела нове детаље о сексуалном узнемиравању од стране…

"Додиривао ме је по интимном делу тела": Продуценткиња Лејла Кашић изнела нове детаље о сексуалном узнемиравању од стране…

Блиц 14.03.2023
Лејла Кашић, продуценткиња емисије "Дневница" која се емитује на Радио-телевизији Црне Горе, јавно је путем Инстаграма оптужила црногорског музичара Антонија Пушића, познатијег као Рамбо Амадеус, за сексуално злостављање, а… »
„Рамбо Амадеус ме додиривао и то је признао“: Продуценткиња Лејла Кашић за Нова.рс о сексуалном узнемиравању од стране…

„Рамбо Амадеус ме додиривао и то је признао“: Продуценткиња Лејла Кашић за Нова.рс о сексуалном узнемиравању од стране…

Нова 14.03.2023
Лејла Кашић, продуценткиња емисије "Дневница" на Радио-телевизији Црне Горе, путем Инстаграма је оптужила црногорског музичара Рамба Амадеуса за сексуално злостављање. На наша питања да ли јој се Рамбо Амадеус непримерено… »
"Требало би да се извини лејли": Аутор емисије са Рамбом Амадеусом открио да ће емитовати материјал: "Као мушкарац осуђујем…

"Требало би да се извини лејли": Аутор емисије са Рамбом Амадеусом открио да ће емитовати материјал: "Као мушкарац осуђујем…

Блиц 13.03.2023
Лејла Кашић, продуценткиња емисије "Дневница" која се емитује на Радио-телевизији Црне Горе, јавно је путем Инстаграма оптужила црногорског музичара Антонија Пушића, познатијег као Рамбо Амадеус, за сексуално злостављање… »
Аутор емисије „Дневница“ каже да се Рамбо Амадеус понашао као „потпуно други човек“ након снимања

Аутор емисије „Дневница“ каже да се Рамбо Амадеус понашао као „потпуно други човек“ након снимања

Данас 13.03.2023
Продуценткиња емисије „Дневница“ Лејла Кашић оптужила је Рамба Амадеуса (Антоније Пушић) за сексуално узнемиравање на крају снимања емисије 10. марта у Херцег Новом. Према њеним речима, о томе постоји доказ у материјалу са… »

Вести дана »