Povezane vesti
Guši se u suzama Nakon svađe sa Petrućijem, Palčica van sebe, zadrugari ne mogu da je smire
Alo 14.03.2023
Anastasija Stanojević Palčica je doživela izliv besa u svađi sa Markom Petruševićem Petrućijem. Ona je nakon njihovih silnih svađa isplakala more suza. A nakon svega nastala je nova svađa između njih dvoje. Jel si videla šta mi radi u inat? Jel sam ja… »
Otkriveni bizarni detalji njihovog odnosa Evo zašto je Anina ćerka istetovirala Zvezdana: On voli mlade devojke
Alo 14.03.2023
Žena koja se predstavila kao Zvezdanova tetka Dragana iznela je šokantne tvrdnje o odnosu Slavnića i ćerke njegove nevenčane supruge Ane Ćurčić. Ona tvrdi da je Anina ćerka istetovirala svog očuha na ruci, i aludirala na to da je Zvezdan imao nešto više… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 5 sati

Vremenska prognoza za utorak 29. jul: Danas svežije, vetrovito, mestimično sa kišom
Beta pre 4 satijoš 2 povezane

Oglasila se policija o pucnjavi u Novom Sadu: Upucani muškarac prebačen u bolnicu, osumnjičeni uhapšen
Blic pre 8 satijoš 1 povezana