Povezane vesti
Skloni se, jadan si Miljana jedva odoleva Zoli, zbog Marije krenula da ga omalovažava, on joj nije ostao dužan
Alo 15.03.2023
Ne odustaje. Lazar Čolić Zola pokušavao je da smekša Miljanu Kulić, pa joj je prišao i zagrlio je s leđa, ali mu je ona žestoko odbrusila. - Skloni se, jadan si. Gadiš mi se s tom glavudžom i stomačinom - pričala je Miljana. - Ima da te isk*ram - dodao… »
Pratioci zgroženi Društvene mreže gore nakon što je Miljana tražila pomoć od Anite nakon svega, osuli drvlje i kamenje na nju…
Alo 15.03.2023
Niška starleta opet izazvala gnev svih. Miljana Kulić došla je u sobu za izolaciju kod Anite Stanojlović kako bi je doterala i sredila za večerašnju žurku. Već je poznato da zadrugarke vole da ih Anita sređuje i šminka, ali mnogi gledaoci pamte da je… »
Vesti dana »
Sijarto u Moskvi: Rusija i Mađarska treba da se suprotstave pritiscima spolja; Zelenski: Mali napredak ka miru
RTS pre 6 minutajoš 24 povezane
Anđa u suzama postaje svoja na svome: Mislila sam umreću, a neću doživeti ovo! Muž mi je umro, deca u inostranstvu, napokon ću da legalizujem kuću
Kurir pre 5 minutajoš 18 povezanih
Tela muškarca i žene pronađena u stanu u strogom centru grada. Policija rasvetljava okolnosti pod kojima je smrt nastala. Uviđaj je u toku.
Dnevnik pre 1 satjoš 17 povezanih
Vreme se koleba između zime i proleća: Ledeno jutro, magla bez kraja, a temperature skaču do 15 stepeni
Dnevnik pre 1 satjoš 15 povezanih
Letos ga niko nije želeo, a sada nastavlja trku sa Jokićem: Vestbruk upisao novi tripl-dabl i još više odmakao našem asu!
Hot sport pre 1 satjoš 16 povezanih