Povezane vesti
Roni suze Sanja Grujić potpuno skrhana, ne može da dođe sebi zbog ovoga
Alo 15.03.2023
Ne može da izdrži kritike zadrugara. Sanja Grujić i dalje ne može da se oporavi zbog sukoba sa Marijom Kulić. Ona je sve vreme plakala ispred Bele kuće, a Marko Stefanović i pojedini zadrugari su je tešili na sve načine. -Šta ti je dete, ja bih umro da… »
Ponovo sanjine suze Zadrugarka ne može da dođe sebi zbog ovoga, Stefanović je uverava da im veza nije toliko loša
Alo 15.03.2023
Ponovo drama. Sanja Grujić plakala je u spavaćoj sobi zbog reči Marije Kulić, a Marko Stefanović je pokušavao da je dozove pameti i vrati osmeh na lice. - Moja majka je posle najstrašnijih uvreda pozdravila Sanju, a njena meni za Uskrs... Tebi sve to… »
Vesti dana »
UKP ušao u zgradu Filozofskog fakulteta u Beogradu: Policija da obavila razgovore sa dekanom i zaposlenima
NIN pre 1 satjoš 54 povezane
Rektorka Univerziteta umetnosti: Nemamo šta da krijemo, sednica Odbora za obrazovanje prilika za dijalog
N1 Info pre 2 satajoš 26 povezanih
Orban optužuje Zelenskog: "Skeleti ispadaju iz ormara"; objavljen snimak napada na Ruski dom u Pragu
RTS pre 1 minutjoš 32 povezane
(Foto, video) Sneg veje po Srbiji! Stižu nestvarni snimci mećave: Na putevima kao usred jake zime, evo gde je najkritičnije
Blic pre 5 satijoš 29 povezanih
Uživo Udar na postrojenje za vađenje uranijuma; Iran uništio američki avion; Spremaju se pregovori? FOTO/VIDEO
B92 pre 2 minutajoš 130 povezanih