Povezane vesti
Plaši se njene reakcije Zola progovorio o Miljani, ova stvar ga najviše brine
Alo 15.03.2023
Otvorili dušu jedan drugom. Nakon svih dešavanja u kući, Lazar Čolić Zola je iskoristio priliku da otvori dušu Bojanu Simiću. On mu je pričao o Mariji i Miljani Kulić. Zola oseća da je Miljana u teškom stanju. -Vidim da joj nije dobro, ova joj nabija sad… »
Pala pod marijin uticaj! Nakon razgovora sa majkom, Miljana šokirala javnost, niko ne može da veruje šta je učinila Zoli
Alo 15.03.2023
Po ko zna koji put stavila tačku na odnos sa Čolićem. Lazar Čolić Zola pokušao je da spusti loptu sa Miljanom Kulić i ispegla sve stvari, ali ga je ona odbila i oduvala brutalnim rečima. -Ajde ja sam preterao i ti si preterala. Pijan sam. Ajde sa mnom… »
Vesti dana »
Ministar pred sudom: Šta smo sve čuli sa prvog suđenja Nikoli Selakoviću za Generalštab
BBC News pre 1 satjoš 78 povezanih
Rok za podnošenje prijava za legalizaciju produžen: Imate još tri dana da upišete nekretninu (video)
Blic pre 1 satjoš 88 povezanih
Partizan se iz Tel Aviva vratio u pet ujutru, Penjaroja upozorio Bruna i progovorio o koracima Makabija
Sportske.net pre 6 minutajoš 32 povezane
"Sastanak prošao u dobroj atmosferi" Brnabić: Izabrano troje predsedavajućih Komisije za birački spisak (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih
Svetski dan borbe protiv raka, prevencija spasava život: "Godišnje oboli više od 41.000 ljudi, umre oko 20.000"
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 52 povezane