Povezane vesti
Popović, naš "najnepoželjniji" dramski pisac: Egon Savin, reditelj, uoči premijernog izvođenje "Razvojnog puta Bore Šnajdera"…
Večernje novosti 15.03.2023
SATIRIČNA farsa "Razvojni put Bore Šnajdera", čija je premijera sutra u Jugoslovenskom dramskom, biće šesti komad Aleksandra Popovića u rediteljskom opusu Egona Savina. Naš najznačajniji reditelj već je ostavio umetnički potpis na predstavama "Mrešćenje… »
Premijerni "Razvojni put Bore Šnajdera": Komad Ace Popovića na sceni JDP u režiji Egona Savina
Večernje novosti 14.03.2023
I AKO posle svega treba da kažem šta danas mislim o svojoj sudbini kao čoveka i spisitelja, reći ću: moja je prošlost bila burna i teška,ali nije bila ni bedna, ni besmislena. Možda uopšte nisam bio u pravu,u većini slučajeva sam bio u ogromnoj… »
Vesti dana »
Spektakularno finale 70. Pesme Evrovizije – „Lavina" naterala Evropu da vrišti
RTS pre 2 minutajoš 42 povezane
'Jedan čovek, pero, papir': Preminuo karikaturista Predrag Koraksić Koraks
BBC News pre 38 minutajoš 37 povezanih
RTS doneo odluku pred finale Evrovizije 2026. Dragana Kosjerina se neće javiti iz Beograda, usledila velika promena
Blic pre 4 satijoš 32 povezane
Cela Srbija pod narandžastim meteo-alarmom: Pljuskovi s grmljavinom, stiže i zahlađenje
RTS pre 5 satijoš 29 povezanih
Šokantan snimak iz Splita: Putnički avion za Frankfurt skrenuo sa piste i udario u signalizaciju
Večernje novosti pre 4 satijoš 19 povezanih