Povezane vesti
Mandić upitao đukanovića: Kako je moguće da slavite i Jova Kapičića i Krsta Zrnova?
Večernje novosti 16.03.2023
JA KAO Srbin želim da imam najbolje odnose sa Srbijom i smatram da nije pametno proglašavati Srbiju za neprijatelja, rekao je u TV duelu sa Milom Đukanovićem Andrija Mandić. Foto: Printscreen/B92 - To što Crnogorci, nacionalni, i sve ostale manjine, ne… »
Mandić deklasirao đukanovića: Bezbroj puta ste se sreli sa Putinom, a sad meni pripisujete da sam ruski čovek
Večernje novosti 16.03.2023
KADA se osvrnemo nazad, voljom Slobodana Miloševića gospodin Đukanović je došao na mesto predsednika Vlade, a onda postao žestok protivnik, rekao je Andrija Mandić, a to što ga optužuje da je ruski čovek, objasnio je u par rečenica. Foto: Printscreen/B92… »
Vesti dana »
Poslanici nakon pitanja prešli na raspravu o amandmanima na izmene izbornih zakona
RTV pre 43 minutajoš 26 povezanih
Obrušio se deo mosta na graničnom prelazu Gradiška, blokiran saobraćaj za vozila i pešake
Beta pre 48 minutajoš 24 povezane
Vremenska prognoza za utorak 19. maj 2026: Danas oblačno sa sunčanim intervalima
Beta pre 3 satajoš 24 povezane
Ukidanje sankcija, povlačenje američkih vojnika…:Ovo je najnoviji mirovni predlog Irana upućen SAD
Danas pre 13 minutajoš 15 povezanih
Prašina zbog Evrovizije: Ostavka šefa televizije u Moldaviji, kritike i u Srbiji
BBC News pre 38 minutajoš 14 povezanih