Povezane vesti

Pokušala da se opravda Zola ubeđen da Aleks radi sve iz inata jer je umešala Anitu u njegovu vezu sa Miljanom

Pokušala da se opravda Zola ubeđen da Aleks radi sve iz inata jer je umešala Anitu u njegovu vezu sa Miljanom

Alo 17.03.2023
Osmeh je odao. U toku je emisija "Gledanje snimaka". Voditeljka Ivana Šopić najavila je sledeći prilog u kojem su Filip Car i Lazar Čolić Zola pričali o Miljani Kulić i kako Aleksandra Nikolić spletkari kako bi se osvetila Caru. - Ja sam Aniti… »
On ti je rekao sve najgore u životu Marija ponovo napala Miljanu zbog Zole, nizala joj uvrede, Čolić spreman na kraj

On ti je rekao sve najgore u životu Marija ponovo napala Miljanu zbog Zole, nizala joj uvrede, Čolić spreman na kraj

Alo 17.03.2023
Pukla tikva?! U večerašnjoj emisiji 'Gledanje snimaka', voditeljka Ivana Šopić je podigla Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu kako bi prokomentarisali snimak koji im je pušten. - Marija izvoli - rekla je Ivana undefined - Ja sam joj rekla kad god… »
Haos ne prestaje Ana demantovala Miljanine sumnje o Zoli i Aniti, Car raskrinkao Stanojlovićevu

Haos ne prestaje Ana demantovala Miljanine sumnje o Zoli i Aniti, Car raskrinkao Stanojlovićevu

Alo 17.03.2023
Haos ne prestaje. U toku je emisija "Gledanje snimaka". Ana Spasojević ustala je da demantuje Miljanu Kulić i objasni situaciju koja se desila u pušionici sa Anitom Stanojlović i Lazarom Čolićem Zolom. - Zola je rekao: "Ja ne mogu da budem ovde… »
Razočarana u zolu Miljana videla da je gledao u kameru dok joj je čitao čestitku, pa rekla da sve radi smišljeno

Razočarana u zolu Miljana videla da je gledao u kameru dok joj je čitao čestitku, pa rekla da sve radi smišljeno

Alo 17.03.2023
Povređena je. U večerašnjoj emisiji 'Gledanje snimaka' voditeljka Ivana Šopić je podigla Miljanu Kulić i Lazara Čolića da prokomentarišu klip. - Tvrdim sa sam najjači u samokontroli. Mogu da budem bezobrazan prema mnogima ali neću - rekao je… »

Vesti dana »