Povezane vesti
Matori, šta to uradi, što me namesti Hrvatin poručio Belivuku: Sad tražiš dlaku u jajetu!
Alo 17.03.2023
U Specijalnom sudu u Beogradu danas bi trebalo da se nastavi ispitivanje svedoka saradnika u postupku protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i ostalih optuženih za sedam ubistava, trgovinu drogom i oružjem, otmice i silovanje, Bojana Hrvatina. Posle… »
Prekinuto napeto ispitivanje Hrvatina Belivuk ubio Gligorijevića pa išao da mu pali sveću?
Alo 17.03.2023
Suđenje klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića nastavljeno je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu ispitivanjem svedoka okrivljenog Bojana Hrvatina. Marko Miljković zvani Mesar četvrto suđenje za redom postavljao je pitanja svom nekadašnjem… »
Suočavanje budimira i Hrvatina Mitić je bio go, u prostoriji su bile kuke u plafonu
Alo 17.03.2023
Suđenje klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića nastavljeno je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu ispitivanjem svedoka okrivljenog Bojana Hrvatina. Marko Miljković zvani Mesar četvrto suđenje za redom postavljao je pitanja svom nekadašnjem… »
Mesar se smeje u lice svedoku okrivljenom dok priča o ubistvu Ljepoje Hrvatin: "Ja sam pokazao policiji gde smo bacali ostatke…
Alo 17.03.2023
U Specijalnom sudu u Beogradu danas bi trebalo da se nastavi ispitivanje svedoka saradnika u postupku protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i ostalih optuženih za sedam ubistava, trgovinu drogom i oružjem, otmice i silovanje, Bojana Hrvatina… »
Na suđenju prikazane slike sa potpisom "učesnik Vlade Draganić" Mesar zbunjeno: "Gde je on bio tog datuma?"
Alo 17.03.2023
Suđenje klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića nastavljeno je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu ispitivanjem svedoka okrivljenog Bojana Hrvatina. Marko Miljković zvani Mesar četvrto suđenje za redom postavlja pitanja svom nekadašnjem… »
Vesti dana »
Počelo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 2 satajoš 55 povezanih
Kalas: EU je potreban snažan glas u svetu koji se brzo menja, da zajedno učinimo sve da se čuje
Euronews pre 1 satjoš 49 povezanih