Повезане вести
Прекинуто напето испитивање Хрватина Беливук убио Глигоријевића па ишао да му пали свећу?
Ало 17.03.2023
Суђење клану Вељка Беливука и Марка Миљковића настављено је данас пред Специјалним судом у Београду испитивањем сведока окривљеног Бојана Хрватина. Марко Миљковић звани Месар четврто суђење за редом постављао је питања… »
Матори, шта то уради, што ме намести Хрватин поручио Беливуку: Сад тражиш длаку у јајету!
Ало 17.03.2023
У Специјалном суду у Београду данас би требало да се настави испитивање сведока сарадника у поступку против Вељка Беливука, Марка Миљковића и осталих оптужених за седам убистава, трговину дрогом и оружјем, отмице и силовање… »
Суочавање будимира и Хрватина Митић је био го, у просторији су биле куке у плафону
Ало 17.03.2023
Суђење клану Вељка Беливука и Марка Миљковића настављено је данас пред Специјалним судом у Београду испитивањем сведока окривљеног Бојана Хрватина. Марко Миљковић звани Месар четврто суђење за редом постављао је питања… »
Месар се смеје у лице сведоку окривљеном док прича о убиству Љепоје Хрватин: "Ја сам показао полицији где смо бацали остатке…
Ало 17.03.2023
У Специјалном суду у Београду данас би требало да се настави испитивање сведока сарадника у поступку против Вељка Беливука, Марка Миљковића и осталих оптужених за седам убистава, трговину дрогом и оружјем, отмице и силовање… »
На суђењу приказане слике са потписом "учесник Владе Драганић" Месар збуњено: "Где је он био тог датума?"
Ало 17.03.2023
Суђење клану Вељка Беливука и Марка Миљковића настављено је данас пред Специјалним судом у Београду испитивањем сведока окривљеног Бојана Хрватина. Марко Миљковић звани Месар четврто суђење за редом поставља питања свом… »
Вести дана »
Гарда Војске Србије извршила почасну артиљеријску паљбу поводом Дана примирја
Данас пре 12 сатијош 7 повезаних
Ево где можете гледати уживо ТВ пренос утакмице 10. кола Евролиге Дубаи - Црвена звезда
Телеграф пре 23 минутајош 7 повезаних
Србија слави Дан примирја у Првом светском рату: Београд пуст, гужви нема, стигла и невероватна најава РХМЗ
Телеграф пре 28 минутајош 5 повезаних
Зеленски демантује да се сукобио са Трампом; Песков открива услове за крај рата у Украјини
РТС пре 43 минутајош 1 повезана
Монаков повратак у Београд, Партизан против прошлогодишњег финалисте Евролиге
РТС пре 43 минутајош 1 повезана