Povezane vesti
Boško Obradović: Vučić ne sme na vanredne izbore
Pravda 20.03.2023
- Jedini način da se razreši aktuelna politička i ustavna kriza jeste ostavka predsednika Republike i Vlade Srbije i vanredni izbori na svim nivoima. To znači vanredni predsednički, parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori u svim gradovima i opštinama… »
Obradović (Dveri): Vučić neovlašćeno pregovora o međunarodnom sporazumu, ne sme na vanredne izbore
Beta 20.03.2023
Lider Dveri Boško Obradović izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izašao van svojih ustavnih ovlašćenja i da neovlašćeno pregovara o međunarodnom sporazumu "kojim se krši Ustav i predaje Кosovo i Metohija separatistima u Prištini"… »
Vesti dana »
Iran gađao tanker u Ormuskom moreuzu, komanda vojske SAD: gađamo vojne ciljeve u Iranu
Beta pre 5 minutajoš 20 povezanih
Nevreme stiže na jug Srbije: Mogući grad i jak vetar, u Nišu do 31 stepen – evo kakvo vreme sledi narednih dana
Glas juga pre 20 minutajoš 17 povezanih
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 2 satajoš 21 povezana
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 1 satjoš 14 povezanih
Centar Beograda danas bez struje! Uz Vračar, na spisku za isključenja i delovi ovih 5 opština
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih