Povezane vesti
Bila si saučesnik Zvezdan šokirao priznanjem, otkrio da je i Ana umešana u ove poslove
Alo 20.03.2023
Niski udarci Zvezdana Slavnića. Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić su nastavili raspravu ispred Bele kuće, a svemu je svedočio i pomagao im u rešavanju problema Filip Car. -Samo hranite dušmane - rekao je Car. -Ti moje dete obožavaš, a dovodiš me na ivicu da… »
Ona bi se obesila kad bi došlo do toga Drama Zvezdana i Ane ne prestaje, a sada je ovaj zadrugar otkrio na šta je spremna…
Alo 20.03.2023
Haos u beloj kući. Miljan Vračević došao je da bude sudija u raspravi Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića. -Od 20 zadrugara sam izglasana da sam folirant - rekla je Ana. -Pa je l' ti govori to nešto - rekao je Zvezdan. -Pored tih 20, oni tebi nemaju na šta da… »
"Ti si stoka i folirant" Ana i Zvezdan u novoj svađi, pljušte uvrede, haos u beloj kući!
Alo 20.03.2023
Rat bivših supružnika se nastavlja. Zadrugari su nastavili da glasaju za najveće folirante, pa su se Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić sukobili. -Aleksandra, Milica, Maja - rekao je Bilal. -Meni su to Matora, mikica i Anđela - rekao je Zvezdan. -Zvezdan jer… »
Vesti dana »

U sinoćnim neredima u Srbiji povređeno 6 policajaca, privedeno 56 ljudi tokom neprijavljenih protesta (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 2 satajoš 58 povezanih

Mijović: Mnogo više smo želeli da osvojimo zlato od bilo koje druge ekipe
Sportski žurnal pre 56 minutajoš 34 povezane

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 2 satajoš 45 povezanih

Drama iznad Smolenska - FSB oborio ukrajinski dron kod nuklearke; evropski lideri sutra u Beloj kući sa Zelenskim i Trampom
RTS pre 1 satjoš 180 povezanih

Advokat osumnjičenog za napad na Kobre: Posredi je pokušaj zastrašivanja građana
Moj Novi Sad pre 11 minutajoš 15 povezanih