Povezane vesti
Bila si saučesnik Zvezdan šokirao priznanjem, otkrio da je i Ana umešana u ove poslove
Alo 20.03.2023
Niski udarci Zvezdana Slavnića. Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić su nastavili raspravu ispred Bele kuće, a svemu je svedočio i pomagao im u rešavanju problema Filip Car. -Samo hranite dušmane - rekao je Car. -Ti moje dete obožavaš, a dovodiš me na ivicu da… »
Ona bi se obesila kad bi došlo do toga Drama Zvezdana i Ane ne prestaje, a sada je ovaj zadrugar otkrio na šta je spremna…
Alo 20.03.2023
Haos u beloj kući. Miljan Vračević došao je da bude sudija u raspravi Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića. -Od 20 zadrugara sam izglasana da sam folirant - rekla je Ana. -Pa je l' ti govori to nešto - rekao je Zvezdan. -Pored tih 20, oni tebi nemaju na šta da… »
"Ti si stoka i folirant" Ana i Zvezdan u novoj svađi, pljušte uvrede, haos u beloj kući!
Alo 20.03.2023
Rat bivših supružnika se nastavlja. Zadrugari su nastavili da glasaju za najveće folirante, pa su se Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić sukobili. -Aleksandra, Milica, Maja - rekao je Bilal. -Meni su to Matora, mikica i Anđela - rekao je Zvezdan. -Zvezdan jer… »
Vesti dana »

Obeleženo devet meseci od pada nadstrešnice: U više gradova Srbije komemorativne šetnje i performansi (FOTO, VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Ukinut pritvor: osmorici uhapšenih zbog incidenta ispred Državnog univerziteta u Novom Pazaru: Jedan zadržan, a drugi u kućnom pritvoru
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Profesor ustavnog prava: Po sili zakona, Dodik od danas nije predsednik Republike Srpske
Danas pre 4 satijoš 4 povezane

„To nije bila tragedija, to je bio zločin“: Novosađani u kampusu obeležavaju devet meseci od pada nadstrešnice
Danas pre 4 satijoš 1 povezana