Повезане вести

Ђоковић жели у Њујорк: У животу сам научио да кајање само може да вам шкоди, да вас натера да живите у прошлости

Ђоковић жели у Њујорк: У животу сам научио да кајање само може да вам шкоди, да вас натера да живите у прошлости

Спортски журнал 21.03.2023
Када сам 2021. године изгубио од Медведева у финалу, доживео сам један од најбољих момената са тамошњом публиком, освојио сам УС опен трипут и играо још много финала. Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је за ЦНН да… »
Ђоковић у интервјуу за ЦНН: Не кајем се, надам се да ћу играти на УС опену

Ђоковић у интервјуу за ЦНН: Не кајем се, надам се да ћу играти на УС опену

Н1 Инфо 21.03.2023
Новак Ђоковић се нада да ће моћи да игра на УС опену ове године, тј. да ће дотад бити укинуто правило да невакцинисани странци не могу да уђу у САД. „Не кајем се“, рекао је Ђоковић у ексклузивном интервјуу за ЦНН, „У животу сам… »
Новак о Индијан Велсу: "Кајање те само спутава, желим да играм у Њујорку!"

Новак о Индијан Велсу: "Кајање те само спутава, желим да играм у Њујорку!"

Спортске.нет 21.03.2023
Српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је данас да се не каје што је прво место на АТП листи предао Карлосу Алкарасу и што је морао да пропусти турнире у Индијан Велсу и Мајамију и додао да се нада да ће заиграти на Отвореном… »
„Штета за Индијан Велс и Мајами, али не кајем се…“: Новак Ђоковић у раљама туђе политике и своје одлуке

„Штета за Индијан Велс и Мајами, али не кајем се…“: Новак Ђоковић у раљама туђе политике и своје одлуке

Данас 21.03.2023
Српски тенисер није могао да учествује на два овосезонска мастерса на тлу Сједињених Америчких Држава. Мада се пријавио за турнире серије 1.000 у Индијан Велсу и Мајамију, Новак Ђоковић није се појавио на недавно завршеном… »
Новак Ђоковић о Индијан Велсу и мајамију: ’ Штета је што нисам могао да играм у Индијан Велсу и Мајамију, волим те турнире!’…

Новак Ђоковић о Индијан Велсу и мајамију: ’ Штета је што нисам могао да играм у Индијан Велсу и Мајамију, волим те турнире!’…

Хот спорт 21.03.2023
Српски тенисер се дотакао и Алкараза. Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић није могао да игра на мастерсу у Индијан Велсу, због забране уласка у САД за невакцинисане. Он је рекао да не воли да живи у прошлости, али дотакао се и… »
Новак Ђоковић не хаје за ограничења у Америци: Кајање може само да вам шкоди

Новак Ђоковић не хаје за ограничења у Америци: Кајање може само да вам шкоди

Еуроневс 21.03.2023
Новак Ђоковић дао је ексклузиван интервју за ЦНН, у ком се осврнуо на своју тренутну ситуацију и на чињеницу да му је онемогућено да игра на турнирима у Сједињеним Америчким Државама. Подсетимо, због одлуке да се не вакцинише… »
У Америци ми је најважнији један турнир! Ђоковић се огласио после забране: "Надам се да ће то да се промени!"

У Америци ми је најважнији један турнир! Ђоковић се огласио после забране: "Надам се да ће то да се промени!"

Мондо 21.03.2023
Новак Ђоковић причао је о забрани уласка у Америку која га је коштала играња на Мастерсима у Индијан Велсу и Мајамију. Новак Ђоковић причао је о забрани уласка у Америку која га је коштала играња на Мастерсима у Индијан Велсу и… »
„Волео бих да Новак игра, мислим да бих имао шансу на АО“

„Волео бих да Новак игра, мислим да бих имао шансу на АО“

Спорт клуб 21.03.2023
Подели : Нови светски број један Карлос Алкараз, који је престигао Новака Ђоковића, каже да би волео да Новак игра на сваком турниру. Српски тенисер као невакцинисани странац није могао да уђе у САД на турнире у Индијан Велсу и… »
Не кајем се: Ђоковић се огласио за Си-Ен-Ен

Не кајем се: Ђоковић се огласио за Си-Ен-Ен

Вечерње новости 21.03.2023
ПРВА америчка турнеја за Новака Ђоковића је прошлост, сада, гледа ка будућности и потенцијалном наступу на Ју-Ес опену у септембру. Тако размишља најбољи српски тенисер који је у интервјуу за Си-Ен-Ен поручио да се лако поморио… »
Ђоковић: Не кајем се, надам се да ћу играти на УС опену!

Ђоковић: Не кајем се, надам се да ћу играти на УС опену!

Спорт клуб 21.03.2023
Подели : Новак Ђоковић се нада да ће моћи да игра на УС опену ове године, тј. да ће дотад бити укинуто правило да невакцинисани странци не могу да уђу у САД. „Не кајем се“, рекао је Ђоковић у ексклузивном интервјуу за ЦНН, „У… »
Алкарас: Први сам, јер Новак није играо

Алкарас: Први сам, јер Новак није играо

Млади Шпанац преотео Новаку Ђоковићу прву позицију на АТП листи. Још кад је Новак Ђоковић оборио рекорд легендарне Штефи Граф по броју недеља на врху светског тениса (377) и постао апсолутни владар белог спорта, постојала је… »
Алкараза питали да ли је фер оно што раде Ђоковићу... Могао је да га "гурне под воз", а Шпанац одушевио одговором!

Алкараза питали да ли је фер оно што раде Ђоковићу... Могао је да га "гурне под воз", а Шпанац одушевио одговором!

Мондо 21.03.2023
Спортски потез Карлоса Алкараза који је подржао Новака Ђоковића упркос томе што то у пракси значи и мање успеха за њега. Спортски потез Карлоса Алкараза који је подржао Новака Ђоковића упркос томе што то у пракси значи и мање… »
Алкарас: Волео бих да Новак Ђоковић игра на сваком турниру

Алкарас: Волео бих да Новак Ђоковић игра на сваком турниру

Алкарас се у понедељак вратио на прво место АТП листе, пошто је освојио мастерс у Индијан Велсу. Најбољи тенисер света Шпанац Карлос Алкарас изјавио је данас да би волео да Србин Новак Ђоковић игра на сваком турниру, преноси… »
Алкаразу треба чудо да остане испред Новака: Ово су 7 величанствених којима је то успело, Србин је најбољи међу њима!

Алкаразу треба чудо да остане испред Новака: Ово су 7 величанствених којима је то успело, Србин је најбољи међу њима!

Мондо 21.03.2023
Карлос Алкараз мора да се упише међу све саме легенде тениса како би одбранио прво место и остао испред Новака Ђоковића, Оно што је њему потребно да уради до сада су урадила само седморица тенисера. Карлос Алкараз мора да се… »
Нови краљ стиже из калифорније: Новак и остали сада јуре Алкараза

Нови краљ стиже из калифорније: Новак и остали сада јуре Алкараза

Вечерње новости 20.03.2023
ОД "ловца" до "ловине". Суперталентовани тенисер Карлос Алкараз успео да крунише 12 дана у пустињи Калифориније на најбољи начин, пошто је у финалу Индијан Велса савладао Данила Медведева (6:3, 6:2). Уједно, Шпанац је поново… »
Да ли је могуће ово!? Новак Ђоковић на једној, цео Топ 10 на другој страни - и опет џаба!

Да ли је могуће ово!? Новак Ђоковић на једној, цео Топ 10 на другој страни - и опет џаба!

НОВАК Ђоковић поново је склизнуо са позиције број 1 на АТП листи коју му је преузео Карлос Алкараз. Свима који су иоле упућени у дешавања из света "белог спорта" јасно је да је политика једини разлог за нови тениски поредак, а… »
Невероватно: Новак Ђоковић неће пипнути рекет, а враћа се на врх?! Ево шта је Србину неопходно да поново дође на чело АТП листе…

Невероватно: Новак Ђоковић неће пипнути рекет, а враћа се на врх?! Ево шта је Србину неопходно да поново дође на чело АТП листе…

КАРЛОС АЛКАРАЗ преузео је прво место на АТП листи од Новак Ђоковића освајањем мастера у Индијан велсу. Ипак, момак из Мурсије имаће јако тежак задатак да то место и сачува, занимљиво, српски ас могао би експресо да се врати на… »

Вести дана »