Povezane vesti
Rat na više frontova u svađu Miljane i Cara, umešala se i Žana pa ovim rečima ponizila Filipa
Alo 21.03.2023
Nemaju mira. Tokom pauze za reklama, sukob Miljane Kulić i Filipa Cara se nastavio i isred Bele kuće: - Sram te bilo, bezobrazan si, idi ispitaj svoje spe*matozoide, puniš a nikoga da napuniš - vikala je Miljana. undefined - Jadnice, juriš Zolu i Bebicu… »
Rat se nastavlja Miljana i Filip nastavljaju sa svađom zbog Zole, pljušte uvrede
Alo 21.03.2023
Haos je počeo. Miljana Kulić i Filip Car su nastavili sukob za crnim stolom zbog Lazara Čolića Zole: - Tebe su sve devojke preveslale, Dalila pogotovo, vrtela te je oko malog prsta,a ti sada lečiš komplekse sa Aleks i Majom - vikala je Miljana. undefined… »
Haos u beloj kući Zola zaratio sa Miljanom i Marijom, Car se uključio u svađu, pa napao Kulićevu
Alo 21.03.2023
Haos na početku. Nakon što je Marija Kulić završila izlaganje, Zola je dobio reč. - To za poruke je bilo pre nego što sam ustao da navedem tri foliranta. Miljana je indirektno spomenula mene, pričala je kao: "To je Carev drug" i ostalo, a onda me je… »
Vesti dana »
Od pljuskova do 32°C, pa drastičan pad: Pogledajte detaljnu vremensku prognozu za narednih sedam dana
Euronews pre 4 satijoš 25 povezanih
Od Novog Beograda do Subotice: Studenti će vam danas kucati na vrata
Vreme pre 43 minutajoš 14 povezanih
Predata lista "Autentična desnica", proevropska koalicija listu predaje za vikend
Radio 021 pre 39 minutajoš 14 povezanih
Paunović o Tadiću i precrtanim igračima: „Ima disciplinskih odluka, presekli smo!“
Hot sport pre 3 minutajoš 56 povezanih
Kandidat za ambasadora SAD: Radiću na tome da Srbija promoviše stabilnost u regionu i normalizaciju odnosa sa Prištinom
Blic pre 59 minutajoš 12 povezanih