Povezane vesti

Rat na više frontova u svađu Miljane i Cara, umešala se i Žana pa ovim rečima ponizila Filipa

Rat na više frontova u svađu Miljane i Cara, umešala se i Žana pa ovim rečima ponizila Filipa

Alo 21.03.2023
Nemaju mira. Tokom pauze za reklama, sukob Miljane Kulić i Filipa Cara se nastavio i isred Bele kuće: - Sram te bilo, bezobrazan si, idi ispitaj svoje spe*matozoide, puniš a nikoga da napuniš - vikala je Miljana. undefined - Jadnice, juriš Zolu i… »
Haos u beloj kući Zola zaratio sa Miljanom i Marijom, Car se uključio u svađu, pa napao Kulićevu

Haos u beloj kući Zola zaratio sa Miljanom i Marijom, Car se uključio u svađu, pa napao Kulićevu

Alo 21.03.2023
Haos na početku. Nakon što je Marija Kulić završila izlaganje, Zola je dobio reč. - To za poruke je bilo pre nego što sam ustao da navedem tri foliranta. Miljana je indirektno spomenula mene, pričala je kao: "To je Carev drug" i ostalo, a onda me… »
Rat se nastavlja Miljana i Filip nastavljaju sa svađom zbog Zole, pljušte uvrede

Rat se nastavlja Miljana i Filip nastavljaju sa svađom zbog Zole, pljušte uvrede

Alo 21.03.2023
Haos je počeo. Miljana Kulić i Filip Car su nastavili sukob za crnim stolom zbog Lazara Čolića Zole: - Tebe su sve devojke preveslale, Dalila pogotovo, vrtela te je oko malog prsta,a ti sada lečiš komplekse sa Aleks i Majom - vikala je Miljana… »

Vesti dana »