Povezane vesti
Svi su mislili da je trudna "Čudovište" u stomaku raslo je rekordnom brzinom, dok lekari konačno nisu rešili da ga izvade…
Alo 21.03.2023
Osećala sam da je telo strano, a ne moje. Nisam mogla da nateram lekare da to shvate, to je bilo frustrirajuće. Kenju Smit je u jednom trenutku više od 50 ljudi pitalo da li je trudna - stomak je neprestano rastao, toliko da više nije mogla ni da… »
Za mesec dana me je 50 ljudi pitalo da li sam trudna! Ubeđivala sam lekare da greše - izvadili su "čudovište" od 9 KG
Mondo 21.03.2023
Stomak joj neprestano rastao, a neobični simptomi iznenadili su i same lekare. Stomak joj neprestano rastao, a neobični simptomi iznenadili su i same lekare. Kenja Smit je 27-godišnja Amerikanka koja je u jednom trenutku imala probleme sa odlaskom u… »
Vesti dana »

Poznato kada će Novak igrati odložen meč protiv Korde: Navijači će morati kasno na spavanje
Nova pre 46 minutajoš 18 povezanih

Vremenska prognoza za 27. mart: Nastavak pljuskova uz pad temperature
Mondo pre 53 minutajoš 17 povezanih

Tristan blistao i doneo pobedu, Bogdan i Vasa imali veče za zaborav: Ovo je učinak Srba u NBA ligi
Mondo pre 2 satajoš 18 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 10 satijoš 4 povezane