Povezane vesti
Svi su mislili da je trudna "Čudovište" u stomaku raslo je rekordnom brzinom, dok lekari konačno nisu rešili da ga izvade, a…
Alo 21.03.2023
Osećala sam da je telo strano, a ne moje. Nisam mogla da nateram lekare da to shvate, to je bilo frustrirajuće. Kenju Smit je u jednom trenutku više od 50 ljudi pitalo da li je trudna - stomak je neprestano rastao, toliko da više nije mogla ni da spava… »
Za mesec dana me je 50 ljudi pitalo da li sam trudna! Ubeđivala sam lekare da greše - izvadili su "čudovište" od 9 KG
Mondo 21.03.2023
Stomak joj neprestano rastao, a neobični simptomi iznenadili su i same lekare. Stomak joj neprestano rastao, a neobični simptomi iznenadili su i same lekare. Kenja Smit je 27-godišnja Amerikanka koja je u jednom trenutku imala probleme sa odlaskom u… »
Vesti dana »
FOTO U selu kod Lučana naprednjaci Vučića dočekali transparentom: Na lokalnom groblju okačili "Dobro došao predsedniče"
Nova pre 29 minutajoš 30 povezanih
Izraelska vojska tvrdi da je ubila više od 400 pripadnika Hezbolaha od početka ofanzive
Serbian News Media pre 25 minutajoš 38 povezanih
Dekan Akademije umetnosti traži da se obrati u Skupštini Novog Sada zbog oduzimanja prostorija
Radio 021 pre 8 satijoš 11 povezanih
Ko je Džesi Bakli, prva Irkinja sa Oskarom: Od odbijanja na prijemnim do najprestižnije nagrade
Danas pre 9 satijoš 65 povezanih