Povezane vesti
Jami iskreno: Još uvek sam hodajuća provokacija, iako godine idu - valjda sam tako rođena (video)
Večernje novosti 21.03.2023
FOLK zvezda Jasna Milenković Jami važi za jednu od najzaposlenijih pevačica kada su nastupi i terenski rad u pitanju, nema sumnje da na istim dolaze sve generacije. Foto: Novosti Proteklog vikenda pred sam početak nastupa u jednom beogradskom hotelu… »
Za Daru Bubamaru ne postoje granice (video)
Večernje novosti 21.03.2023
FOLK zvezda Dara Bubamara izaziva pažnju gde god da se pojavi, a tako je bilo i ovog puta. Foto: Pritnskrin Jutjub/Dara Bubamara U Darinoj karijeri puno je hitova, bržih i sporih pesama, koje se i dan danas slušaju i one sa početka njene karijere… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA: Kijev: Uništen ruski radar na Krimu; Moskva: Pogođeno sedište ukrajinskih obaveštajaca u Harkovu
RTV pre 32 minutajoš 1 povezana
Partizan se vratio iz mrtvih protiv Olimpijakosa, crno-beli vezali i drugu pobedu nad crveno-belima
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Rat i mir na jugu Libana; Erdogan: Bajdenov apel za Gazu dolazi prekasno
RTS pre 9 minutajoš 3 povezane
Skandal u kosovskoj policiji: Suspendovani policajci nisu reagovali na uništavanje murala junacima sa Košara
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 6 satijoš 1 povezana