Povezane vesti
Sukob u zadruzi Nakon što je Miljan Vračević izneo mišljenje o Anđeli i Zvezdanu, Zorica mu ovako odgovorila, šok!
Alo 23.03.2023
Dao svoj sud. Miljan Vračević nastavio je da tvrdi da je njegov pogled na odnos Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića, ispravniji od onog koji ima Zorica Marković. Neću da se nerviram oko našeg sukoba mišljenja - rekla je Zorica. -Zvezdanova svrha života… »
Voli Anu, a sa Anđelom je zbog ovoga Zvezdan Slavnić raskrinkan, ovo su njegove krajnje namere, zadrugar sve razotkrio
Alo 23.03.2023
Teorije zavere. Zorica Marković i Miljan Vračević ušli su u verbalan okršaj nakon što su tumačili emocije Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića. Ima veću emociju prema Ani, nego prema Anđeli - rekao je Miljan. Ja ne mislim tako - rekla je Zorica. Ja mislim. Ja… »
Dao svoj sud Miljan Vračević detaljno analizirao poklenu trojku, evo koja je sličnost Zvezdana i Slobe
Alo 23.03.2023
Progovorili o dešavanjima u "beloj kući" Miljan Vračević čuo je da Ana Ćurčić i Zorica Marković pričaju o Zvezdanu Slavniću, te je istakao da veruje kako među bivšim partnerima ipak postoje emocije, a potom je Slavnića uporedio sa Slobom Radanovićem… »
Vesti dana »

Deklaracija sa samita u Odesi: Intenziviranje podrške Ukrajini, jačanje sankcija Rusiji
Beta pre 2 satajoš 4 povezane

Trudnica (47) povređena u udesu: Izgubila kontrolu nad džipom, pa se zakucala u ogradu kuće
Blic pre 4 satijoš 3 povezane

U subotu od 18.00 časova obustava komercijalnih letova na aerodromu "Ronald Regan" u Vašingtonu - Ovo je razlog!
Blic pre 14 minutajoš 1 povezana