Povezane vesti

Haos ne prestaje Zola obukao majicu sa likom Marije Kulić i došao sa Anitom kod Miljane, rešio da joj uništi život

Haos ne prestaje Zola obukao majicu sa likom Marije Kulić i došao sa Anitom kod Miljane, rešio da joj uništi život

Alo 23.03.2023
Igraju se žestoko. Strasti između Miljane Kulić i Lazara Čolić Zole se ne smiruju. Naime, nakon što joj mu je bacila stvari, on je rešio da joj se osveti na sebi svojstven način. Naime, Zola je obukao majicu sa likom Marije Kulić i došao kod Miljane sa… »
Objavili rat Miljana van sebe zbog Zole i Anite, bacila Ćoliču stvari u jezero (video)

Objavili rat Miljana van sebe zbog Zole i Anite, bacila Ćoliču stvari u jezero (video)

Alo 23.03.2023
Haos se ne smiruje. Nakon što ih je uhvatila na gomili, Miljana Kulić je krenula da baca stvari Lazara Čolića Zole u jezero. - Ja sam vode najjači, videćeš šta sledi - govorio je Zola. - Ja tebe ne diram, ali ću tek sada da je*em, videćeš ti - nastavio… »
Uhvatila ih je na gomili Miljana sa obezbeđenjenim uletela Aniti i Zoli usred vrele akcije, skandal (video)

Uhvatila ih je na gomili Miljana sa obezbeđenjenim uletela Aniti i Zoli usred vrele akcije, skandal (video)

Alo 23.03.2023
Uletela kao furija. U jednom momentu tokom igranja ispod pokrivača Anite Stanojlović i Lazara Čolića Zole u izolaciju je ušla Miljana Kulić sa obezbeđenjem. Ona je samo pogleledala njih dvoje da bi nakon toga uzela svoj dušek, a Aleks Nikolić je govorila… »

Vesti dana »