Povezane vesti
Narod pamti junake: U Beranama još jedno sećanje na NATO agresiju na SRJ i borce pale u ratovima od 1991-1999 godine…
Večernje novosti 24.03.2023
PRE 24 godine bombardovana je SRJ. Prva žrtvaa pala ja u Danilovgradu, a potom još šest u Murini, među kojima je bilo troje dece. Foto: M. S. - Iako se stalno tvrdi da Crna Gora nije bombardovana od NATO, svi smo svedoci da to nije istina. Nadali smo… »
Borci i pjesnici u Crnoj Gori obilježavaju 24 godine od početka NATO bombardovanja SRJ, država ćuti
Sputnik 24.03.2023
U Nikšiću, Mojkovcu, u Beranama, Andrijevici i u Tivtu obilježavaju se 24 četiri godine od napada NATO alijanse na SRJ. U Nikšiću su položeni vijenci i cvijeće na spomen-obilježje poginulim u ratovima ‘90-ih godina, to je urađeno kao i… »
Vesti dana »

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih

Studenti za danas najavili tročasovnu blokadu Brankovog mosta u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 19 povezanih

Preminule još tri žene povređene u domu za stare u Barajevu: Požar odneo 11 života
Nova ekonomija pre 1 satjoš 19 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 1 satjoš 21 povezana

Sastanak u ključnom trenutku za predsednika Srbije: Politiko o večeri Vučića i Fon der Lajen
N1 Info pre 31 minutajoš 19 povezanih