Povezane vesti
"Jedino se zbog toga kajem" Ana Ćurčić se slomila, pa progovorila o Anđeli Đuričić, jedna stvar je najviše boli!
Alo 25.03.2023
Ogorčeni zbog ponašanja Đuričićeve. Miljan Vračević i Ana Ćurčić razgovaralii su o Anđeli Đuričić. -Veruj mi da je Zvezdan svestan svega što priča, veruj mi - rekla je Ana. -Kad mu je Peca spomenuo dete on je bacio flašu ali se i izvinio. Ona od Ivana… »
Otkrivene sve njene dijagnoze Ana Ćurčić se bori sa ozbiljnim psihičkim problemima, a evo o čemu je reč!
Alo 25.03.2023
Zadrugarka je priznala od čega boluje. U toku emisije "Pitanja novinara" Ana Ćurčić i Anđela Đuričić ušle su u žestoki sukob. - Danas mi je rekla da sam šizofreničarka na papiru, ja to nisam, tako da joj sledi tužba. Pukao mi je film, njeno ponašanje… »
Vesti dana »
RHMZ objavio prognozu: Evo kada se očekuje stabilizacija vremena u Srbiji
NIN pre 1 satjoš 24 povezane
Državne rezerve dizela 269.000 tona - Dodatne količine u dolasku, do sada realizovano samo 25% planiranog uvoza derivata
Ekapija pre 22 minutajoš 18 povezanih
Rubio o zahtevu Irana da kontroliše Ormuski moreuz: Opasan presedan koji ugrožava svetsku ekonomiju
Beta pre 42 minutajoš 16 povezanih
Do kraja godine planiran upis do 800.000 objekata po zakonu Svoj na svome
Nedeljnik pre 17 minutajoš 14 povezanih
Đorđević (ZLF): Vlast ne može da raspiše izbore dok je aktivan zahtev za sednicu o nepoverenju Vladi
Serbian News Media pre 1 satjoš 11 povezanih