Povezane vesti
"Jedino se zbog toga kajem" Ana Ćurčić se slomila, pa progovorila o Anđeli Đuričić, jedna stvar je najviše boli!
Alo 25.03.2023
Ogorčeni zbog ponašanja Đuričićeve. Miljan Vračević i Ana Ćurčić razgovaralii su o Anđeli Đuričić. -Veruj mi da je Zvezdan svestan svega što priča, veruj mi - rekla je Ana. -Kad mu je Peca spomenuo dete on je bacio flašu ali se i izvinio. Ona od Ivana… »
Otkrivene sve njene dijagnoze Ana Ćurčić se bori sa ozbiljnim psihičkim problemima, a evo o čemu je reč!
Alo 25.03.2023
Zadrugarka je priznala od čega boluje. U toku emisije "Pitanja novinara" Ana Ćurčić i Anđela Đuričić ušle su u žestoki sukob. - Danas mi je rekla da sam šizofreničarka na papiru, ja to nisam, tako da joj sledi tužba. Pukao mi je film, njeno ponašanje… »
Vesti dana »

Kolone u Francuskoj duže od 1.000 kilometara: Pojačan saobraćaj zbog odmora, ljudi zarobljeni! (foto)
Kurir pre 27 minutajoš 36 povezanih

Sloveniju pogodile oluje uz jake vetrove i kiše: Izdato narandžastvo upozorenje za celu zemlju
Euronews pre 7 minutajoš 61 povezana

Vučić: Momirovića i Vesića priveli ni zbog čega, glavni potpisnik nije ni diran
Beta pre 4 satijoš 51 povezana

Tramp naredio raspoređivanje nuklearnih podmornica usled pretnji Medvedeva; reakcije iz Rusije i otkrića o bogatstvu Medvedeva
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 29 povezanih