Povezane vesti
"Jedino se zbog toga kajem" Ana Ćurčić se slomila, pa progovorila o Anđeli Đuričić, jedna stvar je najviše boli!
Alo 25.03.2023
Ogorčeni zbog ponašanja Đuričićeve. Miljan Vračević i Ana Ćurčić razgovaralii su o Anđeli Đuričić. -Veruj mi da je Zvezdan svestan svega što priča, veruj mi - rekla je Ana. -Kad mu je Peca spomenuo dete on je bacio flašu ali se i izvinio… »
"Nemoj Da te izbacim odavde" Zvezdan Slavnić pripretio Anđeli, jednu stvar neće da trpi, ako to uradi najavio je kraj!
Alo 25.03.2023
Zadrugar Miljan Vračević ustao je tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara" da prokomentariše optužbe da je Anđela Đuričić bila sa reperom koji je ranije bio učesnik ovog rijaltiija. U jednom trenutku, Anđela je ušla i manji sukob i sa svojim… »
Otkrivene sve njene dijagnoze Ana Ćurčić se bori sa ozbiljnim psihičkim problemima, a evo o čemu je reč!
Alo 25.03.2023
Zadrugarka je priznala od čega boluje. U toku emisije "Pitanja novinara" Ana Ćurčić i Anđela Đuričić ušle su u žestoki sukob. - Danas mi je rekla da sam šizofreničarka na papiru, ja to nisam, tako da joj sledi tužba. Pukao mi je film, njeno… »
Vesti dana »
Studenti ostavili džakove para ispred RTS-a i tražili izvinjenje od Vučića: U Dnevniku dva minuta posvećena protestu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 52 minutajoš 2 povezane
Kapiten postigao kapitensku trojku u Berlinu: “Mora da se rilja, nije sve med i mleko”
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
Rhmz upozorava: Mraz, magla, kiša i sneg, čeka nas haos ovog vikenda!
Blic pre 28 minutajoš 1 povezana