Povezane vesti
Anđela i Zvezdan tajno napustili zadrugu Pokušali da ucene produkciju, a onda ih dočekao hladan tuš, sve isplivalo javno!
Alo 25.03.2023
Ljubavnici su već bili na pregovorima s produkcijom. Zvezdan Slavnić (46) i Anđela Đuričić (22) navodno su bili na razgovoru sa produkcijom gde su dogovorili ulazak u 7. sezonu Zadruge. Sin legendarnog košarkaškog stručnjaka Moke Slavnića i njegova 22… »
Razotkriveni Anđela i Zvezdan smislili pakleni plan, od produkcije su tražili ovo, Ana će poludeti kada sazna!
Alo 25.03.2023
Novi detalji. Sin Moke Slavnića, Zvezdan Slavnić i njegova 22 godine mlađa ljubavnica Anđela Đuričić navodno su već potpisali ugovor za ulazak u "Zadrugu 7", ali su na to pristali pod jednim uslovom - da u novoj sezoni ne uđe njegova bivša supruga Ana… »
Vesti dana »
Policija na Filozofskom fakultetu sprovodi istragu o smrti devojke, tužilaštvo sumnja na propuste uprave
RTS pre 2 satajoš 88 povezanih
"Pitao sam igrače šta da radimo, rekli su mi da to neće": Penjaroja otkrio šta su mu rekli, nije mogao da veruje
Mondo pre 21 minutajoš 43 povezane
"Moraju da otvore moj prolaz": Tramp objasnio novinarima zašto je preimenovao Ormuški moreuz
Mondo pre 21 minutajoš 33 povezane
Jakov na koncertu objavio prepisku sa Sergejem Ćetkovićem! Pitao ga da mu bude gost, pa dobio ovaj odgovor
Telegraf pre 31 minutajoš 23 povezane