Povezane vesti
"Zamrzeo sam tog čoveka zbog stvari koje joj je radio" Zvezdan otkrio šta je Aca Bulić priredio Ani, zbog ovoga ne može da ga…
Alo 28.03.2023
Pravi dramu zbog ljubomore. Zvezdan Slavnić je nakon haosa sa Anom Ćurčić počeo da priča o Aci Buliću. -Njena prva ljubav ju je napravila najvećim idiotom u Beogradu. Ništa joj nije sveto. Zamrzeo sam tog čoveka zbog stvari koje joj je radio, užasno -… »
Ponovo pokazao nasilnu stranu Zvezdan gađao Anu, ona dozivala pomoć, šok scene!
Alo 28.03.2023
Haos. Ana Ćurčić je odlučila da prekine komunikaciju sa Zvezdanom Slavnićem nakon performansa na stolu, a zatim ga je isprovocirala da je gađa papirićem pričom o Aci Buliću i bivšem suprugu. -Ne želim više nikakav kontakt, sve najbolje ti želim u životu… »
Vesti dana »
Protest u Novom Sadu nastavljen ispred DIF-a, okupljeni traže ostavku i dekana Drida
Beta pre 31 minutajoš 44 povezane
„Na fakultetu smo ili mi ili policija“: Studenti se okupljaju ispred Filozofskog u Novom Sadu
Nedeljnik pre 2 satajoš 52 povezane
Ko je moćna kuma Joksimovića, kandidat za novu direktorku RTS-a? Ovo su svi detalji o Manji Grčić
Mondo pre 16 minutajoš 26 povezanih
Vučić sa Orbanom o NIS-u u Davosu: "Verujem da će konačni ugovor Rusa i Mađara biti završen do sredine marta"
Insajder pre 4 satijoš 25 povezanih