Povezane vesti
Uslovio je Marko postavio Sanji ultimatum za opstanak u vezi, a ona mu prebacila Maju Marinković
Alo 28.03.2023
Smeta joj kad je upoređuje sa drugima. Sanja Grujić i Marko Stefanović su nastavili da razgovaraju o svojim problemima. -Za četiri i po meseca odnosa, makar smo zaslužili da razgovaramo. Oči pune suza su za mene napad - rekao je Marko. -Što si to uradio… »
Završila u suzama Marko Stefanović zbog ovoga ostavio Sanju Grujić: Završavam ovu skalameriju od odnosa!
Alo 28.03.2023
Plač, ne prestaje. Sanja Grujić i Marko Stefanović sastali su se u pušionici da rasprave novonastali problem. -Neću da ulazim ovde kad ti pušiš, podeli cigare i završavamo skalameriju od odnosa - rekao je Marko. -Možda je to u tvojim očima. Ja sam rekla… »
Vesti dana »
Odbor SNS-a Stari Grad saopštio da u 19 časova počinje uklanjanje bilborda koji ugrožava mladunce retkih ptica
Nova pre 3 minutajoš 45 povezanih
Čačak dobio tehničku vodu: Cisterne raspoređene u gradskim i seoskim područjima
Pressek pre 1 satjoš 28 povezanih
Vučićeva poseta Pekingu donela nove dogovore o saradnji Srbije i Kine
IndeksOnline pre 2 satajoš 26 povezanih
(Video) Tuča navijača uoči finala LŠ: Opsadno stanje u Budimpešti, 4.000 policajaca oko „Puškaš arene“ i širom grada
Dnevnik pre 1 satjoš 29 povezanih
Rolan Garos, sedmi dan: Iva Jović igra sjajno, treći set će odlučiti pobednika drame
Nova pre 38 minutajoš 51 povezana