Povezane vesti
Uslovio je Marko postavio Sanji ultimatum za opstanak u vezi, a ona mu prebacila Maju Marinković
Alo 28.03.2023
Smeta joj kad je upoređuje sa drugima. Sanja Grujić i Marko Stefanović su nastavili da razgovaraju o svojim problemima. -Za četiri i po meseca odnosa, makar smo zaslužili da razgovaramo. Oči pune suza su za mene napad - rekao je Marko. -Što si to uradio… »
Završila u suzama Marko Stefanović zbog ovoga ostavio Sanju Grujić: Završavam ovu skalameriju od odnosa!
Alo 28.03.2023
Plač, ne prestaje. Sanja Grujić i Marko Stefanović sastali su se u pušionici da rasprave novonastali problem. -Neću da ulazim ovde kad ti pušiš, podeli cigare i završavamo skalameriju od odnosa - rekao je Marko. -Možda je to u tvojim očima. Ja sam rekla… »
Vesti dana »

"Kada bi ovako kvalifikovao ovo delo, student bi pao ispit": Uhapšeni za napad na Kobre sumnjiče se za pokušaj teškog ubistva
N1 Info pre 1 satjoš 47 povezanih

Bez daha na "ruletu": Kako su odbojkaši Srbije u osmini finala Svetskog prvenstva izgubili od Irana?
Večernje novosti pre 2 satajoš 65 povezanih

Nato zasedao na zahtev Estonije: Tvrde da su se odbranili od nepostojećeg ruskog napada
Pravda pre 1 satjoš 26 povezanih

(Video) Hitno zatvoren aerodrom u Kopenhagenu! Uzbuna u Danskoj: Oglasila se i policija, incidenti i u Oslu
Blic pre 1 satjoš 23 povezane