Povezane vesti
Uslovio je Marko postavio Sanji ultimatum za opstanak u vezi, a ona mu prebacila Maju Marinković
Alo 28.03.2023
Smeta joj kad je upoređuje sa drugima. Sanja Grujić i Marko Stefanović su nastavili da razgovaraju o svojim problemima. -Za četiri i po meseca odnosa, makar smo zaslužili da razgovaramo. Oči pune suza su za mene napad - rekao je Marko. -Što si to uradio… »
Završila u suzama Marko Stefanović zbog ovoga ostavio Sanju Grujić: Završavam ovu skalameriju od odnosa!
Alo 28.03.2023
Plač, ne prestaje. Sanja Grujić i Marko Stefanović sastali su se u pušionici da rasprave novonastali problem. -Neću da ulazim ovde kad ti pušiš, podeli cigare i završavamo skalameriju od odnosa - rekao je Marko. -Možda je to u tvojim očima. Ja sam rekla… »
Vesti dana »
Dodavanje sezone Jokić opet izdominirao, rivali nisu znali gde je lopta evo šta je rekao posle meča (video)
Dnevnik pre 13 minutajoš 23 povezane
Svi detalji ukinute presude roditeljima dečaka ubice: Miljani Kecmanović jedan deo posebno odgovara, ali to ne znači da se izvukla: Evo i zašto
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih
Počinje Vinska vizija Otvorenog Balkana: Četiri dana najboljeg vina i hrane na Beogradskom sajmu
RTV pre 2 satajoš 3 povezane
Vremenska prognoza za 22. novembar: Nagli pad temperature, moguće i snežne padavine
Mondo pre 3 satajoš 5 povezanih