Povezane vesti
Uslovio je Marko postavio Sanji ultimatum za opstanak u vezi, a ona mu prebacila Maju Marinković
Alo 28.03.2023
Smeta joj kad je upoređuje sa drugima. Sanja Grujić i Marko Stefanović su nastavili da razgovaraju o svojim problemima. -Za četiri i po meseca odnosa, makar smo zaslužili da razgovaramo. Oči pune suza su za mene napad - rekao je Marko. -Što si to uradio… »
Završila u suzama Marko Stefanović zbog ovoga ostavio Sanju Grujić: Završavam ovu skalameriju od odnosa!
Alo 28.03.2023
Plač, ne prestaje. Sanja Grujić i Marko Stefanović sastali su se u pušionici da rasprave novonastali problem. -Neću da ulazim ovde kad ti pušiš, podeli cigare i završavamo skalameriju od odnosa - rekao je Marko. -Možda je to u tvojim očima. Ja sam rekla… »
Vesti dana »
Godišnjica NATO agresije na Jugoslaviju: 27 godina od početka NATO bombardovanja
NIN pre 9 minutajoš 30 povezanih
U Srbiji smena oblaka i sunca, ponegde sa slabom kišom: Najviša temperatura do 19 stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 18 povezanih
Liban u opasnosti – Izrael razmatra pomeranje granice do reke Litani, Hercog najavljuje "stratešku dubinu"
RTS pre 44 minutajoš 14 povezanih
Siner u osmini finala Majamija rekordom od 26 uzastopno osvojenih setova na mastersima
Radio sto plus pre 1 satjoš 13 povezanih