Povezane vesti

Pljušte kazne Ovi zadrugari snosiće posledice za kršenje pravila "bele kuće"

Pljušte kazne Ovi zadrugari snosiće posledice za kršenje pravila "bele kuće"

Alo 29.03.2023
Ne poštuju ugovor. Kako je u Zadruzi spavanje nakon buđenja strogo zabranjeno, Veliki šef je ovog jutra po džepu udario nekolicinu zadrugara. Naime, Marko DNK, Sanja Grujić, Marko Petrući i Palčica spavali su i nakon buđenja, te će zbog toga snositi… »
Otkrila sve o njenoj porodici Oglasila se prijateljica zlostavljane zadrugarke, evo koje su Sanine posledice nasilja!

Otkrila sve o njenoj porodici Oglasila se prijateljica zlostavljane zadrugarke, evo koje su Sanine posledice nasilja!

Alo 29.03.2023
Vest koja trenutno trese Zadrugu jeste ispovest Aleksandre Momčilović Sane o vršnjačkom nasilju koje je pretrpela tokom detinjstva. Ona je sinoć u razgovoru sa Anom Ćurčić istakla kako je trpela maltretiranje od strane svog bivšeg dečka. Sada je… »
"Zaključavao me je u kuću i izbacivao na ulicu" Ove detalje jezivog nasilja niko nije znao, više nije mogla da ćuti i sve je…

"Zaključavao me je u kuću i izbacivao na ulicu" Ove detalje jezivog nasilja niko nije znao, više nije mogla da ćuti i sve je…

Alo 29.03.2023
Otvorila dušu. Aleksandra Momčilović šokirala je javnost kada je tokom razgovora sa Anom Ćurčić progovorila o vršnjačkom nasilju koje je doživljavala. -Je l' si išla kod psihologa i da pričaš - pitala je Ana. -Pokušala sam da idem, ali mi se nije svideo… »

Vesti dana »