Povezane vesti
"Zaključavao me je u kuću i izbacivao na ulicu" Ove detalje jezivog nasilja niko nije znao, više nije mogla da ćuti i sve…
Alo 29.03.2023
Otvorila dušu. Aleksandra Momčilović šokirala je javnost kada je tokom razgovora sa Anom Ćurčić progovorila o vršnjačkom nasilju koje je doživljavala. -Je l' si išla kod psihologa i da pričaš - pitala je Ana. -Pokušala sam da idem, ali mi se… »
Otkrila sve o njenoj porodici Oglasila se prijateljica zlostavljane zadrugarke, evo koje su Sanine posledice nasilja!
Alo 29.03.2023
Vest koja trenutno trese Zadrugu jeste ispovest Aleksandre Momčilović Sane o vršnjačkom nasilju koje je pretrpela tokom detinjstva. Ona je sinoć u razgovoru sa Anom Ćurčić istakla kako je trpela maltretiranje od strane svog bivšeg dečka. Sada je… »
Pljušte kazne Ovi zadrugari snosiće posledice za kršenje pravila "bele kuće"
Alo 29.03.2023
Ne poštuju ugovor. Kako je u Zadruzi spavanje nakon buđenja strogo zabranjeno, Veliki šef je ovog jutra po džepu udario nekolicinu zadrugara. Naime, Marko DNK, Sanja Grujić, Marko Petrući i Palčica spavali su i nakon buđenja, te će zbog toga… »
Vesti dana »

EWB: Rio Tinto potvrdio da je prijavio projekat Jadar za strateški projekat EU
Novi magazin pre 41 minutajoš 25 povezanih

Završen skup ispred Devete gimnazije: Roditelji kažu – ako bude potrebe, okupiće se ponovo
Novi magazin pre 3 satajoš 19 povezanih

RTS: Umrle još tri osobe povređene u požaru u staračkom domu u Barajevu
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 1 satjoš 21 povezana