Повезане вести
"Лоша судбина га прати од малена" Александар чудом преживео језиви удес, а и раније доживео несрећу! Стена му се обрушила на…
Курир 31.03.2023
„Чујемо се преко видео позива, када га видим у боловима, како стиска вилице, после 10 секунди одмах се расплачем. Каже: "тата много ме боли", и поред свих седатива које прима. Показао ми је ноге, много га боли када му чисте ране… »
„Не може ни да стане на ногице, зна да каже своје име и презиме“: Тешко стање девојчице коју је отац држао у заточеништву…
Нова 31.03.2023
Стање осмогодишње девојчице, коју је отац Урош Пашајлић (37) држао заточену у стану у Миријеву, је и даље лоше због тешке неухрањености. Девојчица има свега 10 килограма и једва може да стане на ноге. „Девојчица се налази на… »
Када јој приђе мушкарац, почиње да се брани и да плаче: Девојчица коју је отац држао заробљену у стану у Миријеву мораће…
Нова 31.03.2023
Девојчица (8) коју је отац Урош Пашајлић годинама држао заточену у штрокавом стану и кади на Звездари још увек је у болници и питање је када ће изаћи, јер се налази у јако тешком стању Према информацијама које поседујемо… »
"Торнадо се приближава, букти пожар, а човек нам умире": Ранко (29) из Сомбора је на броду преживео ноћ из пакла: Капетан је…
Блиц 31.03.2023
"Преминуо нам је гост, преживели смо пожар и торнадо". Овако почиње невероватну исповест Ранко Милетин (29) из Сомбора, који је отишао да ради на броду, а тамо доживео сценарио за један трилер. Све је, присећа се, почело од… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић представила три приоритета за 2026. годину: Прекид санкција НИС-у на првом месту
Телеграф пре 44 минутајош 21 повезана
Да ли због раста тражње за евром овлашћене мењачнице могу да подигну курс
Наиссус инфо пре 24 минутајош 9 повезаних
Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Н1 Инфо пре 59 минутајош 3 повезане
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 3 сатајош 23 повезане