Povezane vesti
Rat se nastavlja Mikica i Car u sukobu zbog Ane i Zvezdana, Filip ga optužuje da bira stranu
Alo 31.03.2023
Nemaju mira! Mikica Bojanić i Filip Car su nastavili sukob zbog podele stola na gornji (Anin) deo i donji (Zvezdanov). - Nemoj ti da misliš da sam ja na njegovoj strani, ja nju razumem, ali njegov sam prijatelj - govorio je Mikica. - Ma daj svi… »
Ona misli da sam ja okrenuo ljude protiv nje Zvezdan otkrio šta mu Ana prebacuje, Mikica se odmah umešao pa krenuo da se pravda…
Alo 31.03.2023
Ovo niko nije očekivao. Tokom pauze došlo je do sukoba između Filipa Cara i Mikice Bojanića koji se osetio uvređenim što ga je Car stavio u donji dom stola. - Ana i ja smo imali lični sukom, kao i ja sa Zvezdanom - rekao je Car. - On i ja o Zvezdanu… »
Vesti dana »
Istraga na Filozofskom fakultetu, dekan i troje zaposlenih na saslušanju u MUP-u
Sputnik pre 5 satijoš 88 povezanih
Rubio očekuje kraj vojne operacije za nekoliko nedelja; G7 zahteva prekid napada na civile u Iranu
RTS pre 12 minutajoš 28 povezanih
Rubio: SAD očekuju da se vojna operacija u Iranu završi za nekoliko sedmica
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 35 povezanih
Poverenik, udruženja i Savet za štampu pozvali medije da u izveštavanju o smrti studentkinje poštuju privatnost i dostojanstvo
Šabačke novosti pre 4 satijoš 26 povezanih
Novo poskupljenje goriva u Srbiji - Koliko ćemo plaćati narednih sedam dana?
Kamatica pre 57 minutajoš 139 povezanih