Povezane vesti
Imovina Srpske crvena linija oko koje nema pregovora: Sastanak vladajuće koalicije RS u Banjaluci
Večernje novosti 01.04.2023
O IMOVINI Republike Srpske se ne može razgovarati. To je pitanje rešeno Dejtonskim sporazumom. Vladajuca koalicija RS foto SRNA Oni koji su se "uvalili" u ovo blato neka se sada spasavaju. Mi ćemo reagovati adekvatno na bilo kakve mere protiv Republike… »
"Ja ću satlera istući" Dodik preti šefu Delegacije EU - Neću da pričam, ‘alo (video)
Večernje novosti 31.03.2023
PRE formalnog početka današnjeg sastanka vladajuće koalicije u Banjaluci, snimatelji i fotoreporteri su beležili kadrove, i jednom trenutku uhvatili su jedan zanimljiv detalj. Foto: printskrin RTS Naime, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik u… »
"Ja ću satlera istući": Dodik ponovo šokira, sada preti šefu Delegacije EU (video)
Blic 31.03.2023
Pre formalnog početka današnjeg sastanka vladajuće koalicije u Banjaluci, snimatelji i fotoreporteri su beležili kadrove, i jednom trenutku uhvatili su jedan zanimljiv detalj. Naime, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik u razgovoru o pitanju imovine… »
Dodik rekao da će istući šefa Delegacije EU u BiH
Danas 31.03.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas u neformalnom razgovoru sa liderima stranaka vladajuće koalicije u RS da će istući šefa Delegacije EU u BiH Johana Satlera. To se desilo pre početka sastanka vladajuće koalicije, u trenutku dok su… »
Vesti dana »
Sudar pri sletanju u Njujorku: Avion Er Kanade teško oštećen, dve osobe poginule
Insajder pre 1 satjoš 25 povezanih
BLOG UŽIVO: Tramp zapretio „potpunim uništenjem“ Irana, Teheran najavljuje odgovor ako budu pogođena energetska postrojenja
Insajder pre 25 minutajoš 18 povezanih
Danas počinje prijava Srba za lokalna lična dokumenta na Kosovu
Serbian News Media pre 50 minutajoš 15 povezanih