Повезане вести

Вучић замолио Вучићевића да не иде у затвор, понудио се да плати

Вучић замолио Вучићевића да не иде у затвор, понудио се да плати

Глас Западне Србије 01.04.2023
Председник Србије Александар Вучић обратио се данас на церемонији отварања деонице Нови Београд – Сурчин ауто-пута "Милош Велики“. - Ја сам мислио да је то неслана шала, ја сам синоћ позвао господина Вучићевића и видим да је он… »
Како ће Вучић да плати казну Вучићевићу: „Ако да целу плату, од чега ће да живи“

Како ће Вучић да плати казну Вучићевићу: „Ако да целу плату, од чега ће да живи“

Н1 Инфо 01.04.2023
Након изјаве Александра Вучића у којој каже да је молио власника листа "Информер" Драгана Ј. Вучићевића да не иде у затвор и да му је понудио да му плати казну од 200.000 динара, саговорници портала Н1 оцењују да се ради о… »
Вучић: Лоше за Србију да Вучићевић оде у затвор, понудио сам му да ја платим казну

Вучић: Лоше за Србију да Вучићевић оде у затвор, понудио сам му да ја платим казну

Инсајдер 01.04.2023
Председник Србије Александар Вучић оценио је данас да је "лоше за земљу" да власник Информера Драган Ј. Вучићевић оде у затвор јер не жели да плати новчану казну по пресуди за увреду. Власник Информера осуђен је због увреде да… »
Вучић каже да је синоћ звао Вучићевића и наговарао га да не иде у затвор: Рекао сам му, уплатићу ја, није проблем, то ми је…

Вучић каже да је синоћ звао Вучићевића и наговарао га да не иде у затвор: Рекао сам му, уплатићу ја, није проблем, то ми је…

Нова 01.04.2023
Мислио сам да је то неслана шала. Позвао сам синоћ Драгана Ј. Вучићевића телефоном, али видим да је он одлучан да свој протест изрази на тај начин, да иде у затвор – рекао је Александар Вучић, председник Србије на отварању… »
Вучић: Молио сам Вучићевића да не иде у затвор, понудио сам да му платим казну

Вучић: Молио сам Вучићевића да не иде у затвор, понудио сам да му платим казну

Н1 Инфо 01.04.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је молио уредника Информера Драгана Вучићевића да не иде у затвор, да му је поручио да ће он платити казну, али да Вучићевић то није прихватио јер се тиме бори за своје принципе… »
Вучић: Лоше за Србију да Драган Ј. Вучићевић оде у затвор

Бета 01.04.2023
Председник Србије Александар Вучић оценио је данас да је "лоше за земљу" да власник Информера Драган Ј. Вучићевић оде у затвор јер не жели да плати новчану казну по пресуди за увреду. Вучић је казао да му је власник Информера… »
Вучић: Наставићу да молим Вучићевића да не иде у затвор, понудио сам му да ја платим казну – али, неће

Вучић: Наставићу да молим Вучићевића да не иде у затвор, понудио сам му да ја платим казну – али, неће

Данас 01.04.2023
Мислио сам да је то неслана шала. Позвао сам синоћ Драгана Ј. Вучићевића телефоном, али видим да је он одлиућан да свој протест изрази на тај начин, да иде у затвор – рекао је Александар Вучић, председник Србије на отварању… »

Радио сто плус 01.04.2023
Вучић је казао да му је власник Информера синоћ у телефонском разговору пренео да је “одлучан” да протест због те пресуде изрази тако што ће отићи у затвор. ; “Не могу да критикујем ад персонам судију и да улазим у меритум ствари… »

Вести дана »