Povezane vesti

"Ako ti alah da, celi svet ne može da uzme" Dejan Dragojević prelomio i doneo šokantnu odluku, evo šta planira da uradi…

"Ako ti alah da, celi svet ne može da uzme" Dejan Dragojević prelomio i doneo šokantnu odluku, evo šta planira da uradi…

Alo 02.04.2023
Dejan Dragojević direktno iz Saudijske Arabije progovorio o promeni VERE i klanjanju. Velika prašina u medijima podigla se kada je Dejan Dragojević priznao da je već četiri godine u Islamu, o čemu tokom boravka u Beloj kući, nije želeo da govori… »
"Klanjao sam u rijalitiju, planiram da proširim islam u Srbiji" Evo zašto je Dejan krio da je postao musliman: Nije lako

"Klanjao sam u rijalitiju, planiram da proširim islam u Srbiji" Evo zašto je Dejan krio da je postao musliman: Nije lako

Mondo 02.04.2023
Dejan Dragojević oglasio se prvi put za medije nakon što je nedavno priznao da je pre četiri godine promenio veru i prešao u islam, a svoju stranu priče ispričala je i njegova majka Biljana. Dejan Dragojević oglasio se prvi put za medije nakon što… »
"Svi smo alahovi i alahu se vraćamo!" Dejan Dragojević priznao da želi da proširi Islam, a evo šta planira da uradi po…

"Svi smo alahovi i alahu se vraćamo!" Dejan Dragojević priznao da želi da proširi Islam, a evo šta planira da uradi po…

Alo 02.04.2023
Dejan je tokom učešća u rijalitiju više puta bio na meti osuda zbog toga što nije želeo da prizna da je promenio veru. Velika prašina u medijima podigla se kada je Dejan Dragojević priznao da je već četiri godine u Islamu, o čemu tokom boravka… »
Dejan Dragojević slagao majku da nije promenio veru Biljana sada stala ispred kamera i raskrinkala sve, a onda priznala…

Dejan Dragojević slagao majku da nije promenio veru Biljana sada stala ispred kamera i raskrinkala sve, a onda priznala…

Alo 02.04.2023
Biljana je progovorila o Dejanovoj promeni vere i otkrila kako joj je saopštio da odlazi u Meku i Medinu zbog Ramazana. Dejan Dragojević priznao je da je pre četiri godine primio Islam, a iako se o tome dugo pričalo dok je bio u rijalitiju, njegova… »
Biljana Dragojević raskrinkala dejanov odnos sa aleksandrom Šokirala izjavom o njegovoj novoj devojci, a evo šta je priznala…

Biljana Dragojević raskrinkala dejanov odnos sa aleksandrom Šokirala izjavom o njegovoj novoj devojci, a evo šta je priznala…

Alo 02.04.2023
Biljana prekomentarisala Aleksandrinu prevaru sa Filipom. Dejan Dragojević priznao je da je pre četiri godine primio Islam, a iako se o tome dugo pričalo dok je bio u rijalitiju, njegova majka Biljana nije znala za to. Biljana se sada dotakla i… »
"Klanjao sam u rijalitiju, volim što sam musliman" Prva ispovest Dejana Dragojevića nakon promene vere, ne želi više da…

"Klanjao sam u rijalitiju, volim što sam musliman" Prva ispovest Dejana Dragojevića nakon promene vere, ne želi više da…

Alo 02.04.2023
On je otkrio i da li je ispratio sve šta se pisalo o njemu nakon što je priznao da je muslimanske veroispovesti. Bivši zadrugar, Dejan Dragojević priznao je da je promenio veru, a tokom Ramazana otišao je u Medinu, a zatim u Meku. - Nalazim se u… »

Vesti dana »