Povezane vesti
"Liznem prst i okrenem list": Mirka Vasiljević odgovorila na priče da je Vujadin Savić vara: "Ja sam tolerantnija"
Blic 02.04.2023
Popularna glumica Mirka Vasiljević već jedanaest godina u emotivnoj vezi je sa fudbalerom Vujadinom Savićem, sa kojim ima četvoro dece. Gostujući u jednoj emisiji, gde je Mirka Vasiljević čitala komentare tviteraša na njen račun, iznela je svoje… »
Priželjkuje još naslednika? Mirka Vasiljević - Da živim u vremenu naših baka imala bih mnogo više dece
Večernje novosti 02.04.2023
GLUMICA Mirka Vasiljević i njen nevenčani suprug fudbaler Vujadin Savić 11 godina su u emotivnoj vezi u kojoj imaju četvoro dece, a glumica se često daje izjave na račun svoje brojne porodice. Foto: ATA images - Ja da živim u vremenu kada su živele naše… »
Vesti dana »

Devetorica uhapšena zbog navodnog napada na policiju, jedan zbog vređanja ispred DUNP
Danas pre 53 minutajoš 42 povezane

Uživo kataklizma stigla do kalifornije! Zemljotres jačine 8,8 pogodio Rusiju, udaraju talasi cunamija od 15 metara, ruski grad potopljen, proglašeno vanredno stanje (video)
Blic pre 52 minutajoš 193 povezane

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 27 povezanih

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 18 povezanih