Повезане вести
Звездан разорио Анђелу Изнео јавно њену скандалозну и срамотну прошлости, Ђуричићевој позлило!
Ало 03.04.2023
Изнео и њене прљаве радње и оставио је без текста. Звездан Славнић и Анђела Ђуричић су се синоћ сатима расправљали. Звездан је на све начине покушао да отера Анђелу и да оде да спава, али му није полазило за руком. - Како ти… »
Звездан схватио да није још увек спреман за везу Анђела не може да дође себи јер Славнић не види будућност са њом
Ало 03.04.2023
Срушио јој све снове. Звездан Славнић наставио је да објашњава Анђели Ђуричић да није спреман за њене окове и да му треба слобода. -Твој живот је био на тањирићу и треба, али мени то није нормално. Мени би било нормалније да… »
Звездан на све начине покушава да понизи анђелу Славнић је овога пута решио да својој изабраници натрља на нос однос са Мајом…
Ало 03.04.2023
Још једна свађа Анђеле и Звездана. Звездан Славнић и Анђела Ђуричић су се расправљали у хотелу "Задруга" око њене љубоморе на Мају Маринковић. - Исто тако и ја могу да кажем да сам дао превише. Ја не могу више да дам и доћи ћу… »
Вести дана »

Сајбер напад изазвао велике поремећаје и отказивања летова на главним европским аеродромима
Наслови.аи пре 1 сатјош 32 повезане

Извучени добитиници електричног аутомобила и дуплекса у игри "Узми рачун и победи"
РТВ пре 1 сатјош 23 повезане

Партизан - црвена звезда: Црно-бели појачали напад, улазимо у драматичан финиш
Курир пре 2 минутајош 61 повезана

Адриана Вилагош осма у финалу бацања копља на СП у Токију; контроверза у мушкој штафети 4кс400м
Наслови.аи пре 1 сатјош 67 повезаних