Povezane vesti
Zvezdan razorio Anđelu Izneo javno njenu skandaloznu i sramotnu prošlosti, Đuričićevoj pozlilo!
Alo 03.04.2023
Izneo i njene prljave radnje i ostavio je bez teksta. Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su se sinoć satima raspravljali. Zvezdan je na sve načine pokušao da otera Anđelu i da ode da spava, ali mu nije polazilo za rukom. - Kako ti nije jasno kad je neko… »
Zvezdan shvatio da nije još uvek spreman za vezu Anđela ne može da dođe sebi jer Slavnić ne vidi budućnost sa njom
Alo 03.04.2023
Srušio joj sve snove. Zvezdan Slavnić nastavio je da objašnjava Anđeli Đuričić da nije spreman za njene okove i da mu treba sloboda. -Tvoj život je bio na tanjiriću i treba, ali meni to nije normalno. Meni bi bilo normalnije da si ti drugarica sa Anom… »
Zvezdan na sve načine pokušava da ponizi anđelu Slavnić je ovoga puta rešio da svojoj izabranici natrlja na nos odnos sa Majom…
Alo 03.04.2023
Još jedna svađa Anđele i Zvezdana. Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su se raspravljali u hotelu "Zadruga" oko njene ljubomore na Maju Marinković. - Isto tako i ja mogu da kažem da sam dao previše. Ja ne mogu više da dam i doći ću do slobode i desiće se… »
Vesti dana »

Danas sunčano ali i nestabilno Temperatura će ponegde ići i do 35 stepeni, ali to se začas može preokrenuti evo kada u gde stiže kiša
Dnevnik pre 15 minutajoš 10 povezanih

Obeležavanje 30 godina od akcije "Oluja" danas u Sremskim Karlovcima, meštani poručili Vučiću da je nepoželjan
Radio 021 pre 55 minutajoš 3 povezane

Kad i gde možete da gledate meč Partizan – Radnički 1923 u Superligi Srbije?
Danas pre 8 satijoš 5 povezanih

Đukanović: Demonstranti promašili moju adresu, jedva čekam da odgovaraju
Danas pre 9 satijoš 1 povezana

Izbio požar na koncertu Darka Lazića Sumnja se da je ovo uzrok (video)
Alo pre 15 minutajoš 4 povezane