Povezane vesti
Religija i Velika Britanija: „Satanizam je postao moj život"
Južne vesti 03.04.2023
U satanizam sam kročio kada sam imao 15 godina. Moji roditelji su posvećeni hrišćani i moju sestru i mene su redovno vodili u crkvu dok smo bili deca. Nekoliko godina pre toga, ja sam počeo da izlazim u lokalni skejt park u jugozapadnom Londonu i da… »
BBC News 03.04.2023
„U to vreme, osećao sam se kao da hrišćanskog Boga uz kojeg sam odrastao i koji je trebalo da je dobar, nije bilo briga za moju patnju." U satanizam sam kročio kada sam imao 15 godina. Moji roditelji su posvećeni hrišćani i moju sestru i mene su redovno… »
Radio 021 03.04.2023
„U to vreme, osećao sam se kao da hrišćanskog Boga uz kojeg sam odrastao i koji je trebalo da je dobar, nije bilo briga za moju patnju." U satanizam sam kročio kada sam imao 15 godina. Moji roditelji su posvećeni hrišćani i moju sestru i mene su redovno… »
Vesti dana »
Danas u Srbiji sunčano i toplije, najviša dnevna temperatura do 20 stepeni
Nova pre 49 minutajoš 2 povezane
Crveno-beli nisu iskoristili prvu „meč loptu“: Železničar odložio Zvezdino slavlje
Danas pre 35 minutajoš 1 povezana
"Samo Tramp odlučuje"! Bela kuća: Iran mora da se izjasni o produžetku prekida vatre, vremenski okvir diktiraće predsednik
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane
Još jedan odlazak visokog oficira američke vojske: Komandant mornarice podneo ostavku
Kurir pre 25 minutajoš 1 povezana