Povezane vesti
Majka mi je rekla da sam joj bila greška Doroteja je ostavljena u Zvečanskoj sa 3 dana, ispovest devojke iz Srbiji kida dušu
Alo 05.04.2023
Mene su moji roditelji usvojili iz "Zvečanske", kada sam imala samo 3 meseca. Devojka iz Srbije Dorotea Despotović, koja je izuzetno popularna na TikToku snimala uživo video za ovu društvenu mrežu u kome je pomenula da je usvojena, a odmah su krenula da… »
"Rekla je da sam bila greška" Doroteu je majka ostavila u Zvečanskoj sa 3 dana, a onda se posle 3 meseca sve promenilo!
Mondo 05.04.2023
Dorotea je devojka koja delić svog života deli na TikToku, a u više navrata govorila je o tome kako je usvojena. Dorotea je devojka koja delić svog života deli na TikToku, a u više navrata govorila je o tome kako je usvojena. Jedna devojka iz Srbije koja… »
Vesti dana »
Selektor Paragvaja Alfaro: Zadovoljan sam reakcijom svojih igrača
Radio sto plus pre 50 minutajoš 27 povezanih
On nema dozvolu da dođe ovde! Novak Đoković zagrmeo na ATP, pa otkrio koga bi voleo da vidi na Vimbldonu
Večernje novosti pre 3 satajoš 12 povezanih
Nemački mediji: Policija sumnja da je spor oko starateljstva nad bebom mogući motiv ubistva šestoro ljudi
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Milanović: Ne znam koga to Plenković misli da pošalje u Pariz, možda neke 'ćace' koje će mu Vučić pozajmiti?
Nova pre 5 satijoš 1 povezana
Delirijum u Meksiku - Maroko u nadoknadi izjednačio protiv Holandije
Nova pre 15 minutajoš 3 povezane