Povezane vesti
Slavku se život u sekundi pretvorio u noćnu moru Nevin ležao u zatvoru, zbog jedng papira ostao bez odštete, prijatelja…
Alo 05.04.2023
Kada sam oslobođen, onda su ljudi pričali da su znali da ja nisam kriv i to je trajalo sve dok sam imao para u džepu. Slavko Mihajlović iz okoline Banjaluke je čovek koji je bio poznati ugostitelj koji je držao piceriju u Banja Luci, i kome je… »
Slavko je bio poznati ugostitelj, a onda je nevin završio u zatvoru! Tužio je državu i sada živi u 5 kvadrata bez ičega!
Mondo 05.04.2023
Slavko je dve godine proveo u zatvoru zbog dela koje nije počinio, a onda je presuda ukinuta i pušten je na slobodu. Tvrdi da nikakvo obeštećenje nije dobio od države. Slavko je dve godine proveo u zatvoru zbog dela koje nije počinio, a onda je… »
Vesti dana »
Opozicija se zahvalila i čestitala smenjenom direktoru tehnike RTV zbog prekida programa
Beta pre 3 satajoš 79 povezanih
Smenjen direktor tehnike Radio-televizije Vojvodine zbog prekida programa
Radio sto plus pre 3 satajoš 12 povezanih
"Da završim Evroligu u 10. kolu? Hajde baš da vidimo!" Željko povisio ton, jedno pitanje ga iznerviralo
Mondo pre 23 minutajoš 43 povezane
Prštalo poslednjih pola sata, Portugalija u četvrtfinalu Lige nacija, Hrvatska poražena od Škotske (video)
Sportski žurnal pre 16 minutajoš 33 povezane
FSS uputio apel navijačima uoči meča sa Švajcarskom: Pokažite svetu pravo lice Srbije
Politika pre 34 minutajoš 31 povezana