Povezane vesti
Viktor Nemeš: Red je na mene da uzmem medalju
Sportski žurnal 07.04.2023
Senćanin je osvojio zlatnu medalju na turniru u Kopenhagenu, pošto je upisao šest pobeda. Rvači Srbije trenutno su na pripremama za Evropsko prvenstvo koje se od 17. do 23 aprila održava u Zagrebu. Najbolji srpski rvači su posle turnira u Danskoj sa… »
Viktor Nemeš: Napadam medalju u Zagrebu
Sport klub 07.04.2023
Rvačka reprezentacija Srbije nastavila je sa pripremama za Evropsko prvenstvo koje se od 17. do 23 aprila održava u Zagrebu. Najbolji srpski rvači su posle turnira u Danskoj sa treninzima nastavili u Poreču, a završna faza priprema biće obavljena u… »
Srpski rvači se spremaju za Evropsko prvenstvo! Viktor Nemeš: Red je na mene da osvojim medalju
Večernje novosti 07.04.2023
Rvačka reprezentacija Srbije nastavila je sa opsežnim pripremama za Evropsko prvenstvo koje se od 17. do 23 aprila održava u Zagrebu. Najbolji srpski rvači su posle turnira u Danskoj sa treninzima nastavili u Poreču, a završna faza priprema biće… »
Nemeš: Red je na mene da osvojim medalju
Dnevnik 07.04.2023
BEOGRAD: Reprezentativac rvačke reprezentacije Srbije Viktor Nemeš izjavio je danas da je došao red na njega da osvoji medalju. Rvači Srbije trenutno su na pripremama za Evropsko prvenstvo koje se od 17. do 23 aprila održava u Zagrebu. Najbolji… »
Vesti dana »
Aktivista Nikola Ristić nakon pet sati pušten iz policijske stanice
Radio 021 pre 1 satjoš 50 povezanih
FOTO, VIDEO: Završena protestna šetnja duž "Bulevara krvavih ruku", zabeleženi manji incidenti
Radio 021 pre 3 satajoš 15 povezanih
Đilas: Pendrek sa nalepnicom „AV“ koji nosi jedan od policajaca u kordonu najbolje pokazuje gde sada živimo
Danas pre 1 satjoš 29 povezanih
Savjetnik vrhovnog vođe Khameneija: Iran se sprema odgovoriti Izraelu
Al Jazeera pre 1 satjoš 40 povezanih