Povezane vesti
Viktor Nemeš: Red je na mene da uzmem medalju
Sportski žurnal 07.04.2023
Senćanin je osvojio zlatnu medalju na turniru u Kopenhagenu, pošto je upisao šest pobeda. Rvači Srbije trenutno su na pripremama za Evropsko prvenstvo koje se od 17. do 23 aprila održava u Zagrebu. Najbolji srpski rvači su posle turnira u Danskoj sa… »
Viktor Nemeš: Napadam medalju u Zagrebu
Sport klub 07.04.2023
Rvačka reprezentacija Srbije nastavila je sa pripremama za Evropsko prvenstvo koje se od 17. do 23 aprila održava u Zagrebu. Najbolji srpski rvači su posle turnira u Danskoj sa treninzima nastavili u Poreču, a završna faza priprema biće obavljena u… »
Srpski rvači se spremaju za Evropsko prvenstvo! Viktor Nemeš: Red je na mene da osvojim medalju
Večernje novosti 07.04.2023
Rvačka reprezentacija Srbije nastavila je sa opsežnim pripremama za Evropsko prvenstvo koje se od 17. do 23 aprila održava u Zagrebu. Najbolji srpski rvači su posle turnira u Danskoj sa treninzima nastavili u Poreču, a završna faza priprema biće… »
Nemeš: Red je na mene da osvojim medalju
Dnevnik 07.04.2023
BEOGRAD: Reprezentativac rvačke reprezentacije Srbije Viktor Nemeš izjavio je danas da je došao red na njega da osvoji medalju. Rvači Srbije trenutno su na pripremama za Evropsko prvenstvo koje se od 17. do 23 aprila održava u Zagrebu. Najbolji… »
Vesti dana »
Šta je policiji rekao bivši nadzornik o radovima na rekonstrukciji Železničke u Novom Sadu
N1 Info pre 1 satjoš 65 povezanih
"Blic" otkriva: Čije ubistvo su planirala četvorica mladića u Beogradu: Članovi kavačke kriminalne grupe, u garaži im nađen arsenal oružja
Blic pre 1 satjoš 36 povezanih
(FOTO) Demolirani prozori, bačena farba na prostorije lokalnih odbora SNS širom Novog Sada
N1 Info pre 1 satjoš 26 povezanih